Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Andrei au avut un date. Cum s-au simțit împreună

După despărțirea de Perneș, Sabrina a căutat compania celorlalți concurenți. Ea a petrecut mult timp cu Larisa, dar și cu Andrei.

andrei si sabrina de la mireasa sezon 5 in platoul emisiunii Galerie
După despărțirea de Perneș, Sabrina a căutat compania celorlalți concurenți. Ea a petrecut mult timp cu Larisa, dar și cu Andrei. | Antena 1

După task-ul cu cheile, Sabrina l-a ales pe Andrei pentru a merge la un date. Băiatul a fost încântat că va ieși din casa Mireasa și i-a promis că se va revanșa.

Cei doi s-au distrat la activitatea din afara casei, însă Sabrina e convinsă că nu va fi nimic între ea și Andrei.

Ce spune Sabrina despre o eventuală relație cu Andrei

Simona Gherghe a subliniat faptul că Sabrina a zis despre interacțiunea cu Andrei că este ”amiciție, cunoaștere, ce o fi ea”, iar fata a explicat: ”Cumva ne cunoaștem și ca prieteni. Noi nu am petrecut timp unul cu celălalt. Nu, nu suntem într-o cunoaștere, în sensul de relație. Nu e cazul. Exclud ca pe viitor noi să avem o relație. Nu cred nici din partea lui, nici din partea mea.”.

”Nu spun nimic, ascult. S-au făcut multe interpretări cu privire la noi, nu e cazul. Având în vedere că a avut un cuplu, noi nu am interacționat și acum că e singură am mai încercat să facem un schimb de informații și atât. Nu știu, nu știe nimeni ce va fi. Eu nu mi-am făcut niciun plan.”, a afirmat și Andrei.

Sabrina e convinsă că între ea și Andrei nu va fi ceva între ei. ”Nici nu m-am gândit. Nu, nu cred că mă gândesc”, a mai zis concurenta de la Mireasa sezon 5.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, înțepături la adresa lui Perneș. Ce vorbe din partea lui au supărat-o... Mireasa 2021, sezon 2. Radu, declarație de dragoste pentru Amalia. Cum i-a răspuns fata pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x