Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Anunțul Simonei Gherghe despre gala de mâine i-a adus lacrimi în ochi Sabrinei. Ce a dezechilibrat-o

Simona Gherghe a făcut un anunț la finalul emisiunii de astăzi, care a tulburat-o pe Sabrina. De ce a început să plângă tânăra. Larisa nu s-a putut abține nici ea.

Mireasa 2022, sezonul 5. Anunțul Simonei Gherghe despre gala de mâine i-a adus lacrimi în ochi Sabrinei. Ce a dezechilibrat-o Galerie
Simona Gherghe a făcut un anunț la finalul emisiunii de astăzi, care a tulburat-o pe Sabrina. De ce a început să plângă tânăra. Larisa nu s-a putut abține nici ea. | Mireasa

Sabrina și Perneș sunt la un pas de eliminare. Simona Gherghe anunță că publicul a votat masiv, dar nu se știe încă dacă cei doi concurenți vor pleca sau vor rămâne în competiție. Sabrina și Larisa izbucnesc în lacrimi la auzul acestor vești.

Sabrina a izbucnit în lacrimi. Ce anunț a făcut Simona Gherghe

Sabrina și Perneș sunt în cursa de eliminare. Casa a decis că ei sunt cel mai slab cuplu, după evoluția avută. Materialele prezentate în emisiune vorbesc și mai mult despre nemulțumirea Sabrinei în ceea ce îl privește pe Perneș, situație care pare să întărească votul concurenților.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina refuză să mănânce ce îi face Perneș. Tânăra îl acuză că nu știe gramatică

Prezentatoarea TV a anunțat astăzi că publicul a votat masiv pentru cursa de eliminare, însă rezultatele se vor afla abia mâine, în Gala Mireasa. La cele auzite Sabrina a izbucnit în lacrimi și a spus că nu știe ce înseamnă vot masiv, însă își dorește să iasă cu fruntea sus, dacă e ca publicul să voteze împotriva lor.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. “O iubesc și vreau să mă însor cu ea”. Andrei și Yana s-au împăcat

Perneș a spus că o iubește pe partenera lui și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru ceea ce i-a oferit. Simona Gherghe le-a spus să fie încrezători în ceea ce pot ei și să aștepte rezultatul de mâine.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Adrian a început să plângă în timpul emisiunii în direct. Ce se întâmplă: “Nu mai pot să vorbesc”

Tristețea se simțea, iar Larisa a fost afectată de situație. A început să plângă și a mărturisit că nu vrea ca Sabrina și Perneș să plece, pentru că i-ar părea foarte rău.

Mireasa 2022, sezonul 5. “O iubesc și vreau să mă însor cu ea”. Andrei și Yana s-au împăcat... Mireasa 2022, sezonul 5. Elena, în lacrimi! Concurenta nu s-a mai putut abține. Ce a afectat-o atât de tare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x