Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. “O iubesc și vreau să mă însor cu ea”. Andrei și Yana s-au împăcat

Andrei și Yana s-au împăcat, bărbatul a mărturisit că vrea să se însoare cu ea, dar nu se știe dacă se va întâmpla cest lucru în emisiune sau afară. Împăcarea lor nu a fost lipsită de momente tensionate între alți concurenți din casă.

Mireasa 2022, sezonul 5. “O iubesc și vreau să mă însor cu ea”. Andrei și Yana s-au împăcat Galerie
Andrei și Yana s-au împăcat, bărbatul a mărturisit că vrea să se însoare cu ea, dar nu se știe dacă se va întâmpla cest lucru în emisiune sau afară. Împăcarea lor nu a fost lipsită de momente tensionate între alți concurenți din casă. | Mireasa

Situația dintre Yana și Andrei a dat toată casa Mireasa peste cap. Doamna Mioara îi spune Alinei să nu se mai bage în relațiile altora din concurs și mai bine să-și vadă de a ei. Astfel, în casă se iscă o nouă ceartă, de data aceasta între Alina și doamna Mioara.

Andrei și Yana s-au împăcat. Relația lor s-a legt natural, după despărțirea bruscă

Yana și Andrei au ajuns la concluzii mai bune, după separarea bruscă. Andrei și Yana s-au despărțit pe 8 iunie, decizia a fost a băiatului. Doamna Mioara a fost la un pas să cedeze, a vrut să plece din emisiune, relația fiului o consumă și nu se mai simte deloc bine.

Însă astăzi se arăta mulțumită de împăcarea celor doi!

“El caută compania cu altcineva când noi nu vorbim”, i-a reproșat Yana, însă de aici totul a escaladat. “Eu vreau să mă însor cu tine și tu crezi că mă uit la altă femeie?”, întreabă vizibil furios și deranjat Andrei.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina refuză să mănânce ce îi face Perneș. Tânăra îl acuză că nu știe gramatică

Cei doi au avut în emisiunea din 8 iunie o discuție ușor aprinsă, însă lucrurile par să fi luat o turnură neașteptată, iar la Mireasa, Capriciile iubirii, de la Antena Stars, băiatul vizibil supărat, alături de mama sa care îi împărtășea părerile, a spus că se desparte definitiv de Yana.

Andrei și Yana au sărbătorit o lună de relație

Deși s-au despărțit, Yana și Andrei au fost invitați la petrecerea organizată cu ocazia primei luni de relație. Cei doi s-au apropiat timid de masa festivă, cu tort, căpșuni învelite în ciocolata, flori și pe deasupra confetti.

Yana nu a vrut să dea ochii cu el, dar inevitabilul s-a produs. Andrei a spus că se desparte oficial de Yana și cu toate acestea, la final de seară, a sărutat-o și a îmbrățișat-o.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Adrian a început să plângă în timpul emisiunii în direct. Ce se întâmplă: “Nu mai pot să vorbesc”

Mireasa 2022, sezonul 5. Adrian a început să plângă în timpul emisiunii în direct. Ce se întâmplă: “Nu mai pot să vorbes... Mireasa 2022, sezonul 5. Anunțul Simonei Gherghe despre gala de mâine i-a adus lacrimi în ochi Sabrinei. Ce a dezechilib...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x