Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cât de bine arată mama Larisei. Cele două seamănă foarte bine, aproape ca două surori

Larisa de la Mireasa, sezonul 5, a publicat o serie de imagini cu mama ei, care arată senzațional. Cele două au fost complimentate de fanii emisiunii.

Cât de bine arată mama Larisei. Cele două seamănă foarte bine, aproape ca două surori Galerie
Cât de bine arată mama Larisei. Cele două seamănă foarte bine, aproape ca două surori | Antena 1/ Instagram

Larisa de la Mireasa, sezonul 5, a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o serie de fotografii alături de mama ei, care arată fenomenal. Cele două seamănă foarte bine, aproape ca două surori.

Larisa de la Mireasa sezonul 5 a surprins pe toată lumea cu imaginile în care a apărut alături de mama ei. Ce bine seamănă cele două

Larisa a fost eliminată de curând din emisiunea Mireasa, sezonul 5, dar pare că este fericită și se bucură de fiecare moment pe care îl petrece alături de mama ei. Cele două sau fotografiat și s-au filmat în mai multe ipostaze, iar prietenii virtuali ai ei au putut observa cât de frumoasă este femeia care i-a dat viață fostei concurente.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Larisa a taxat-o pe doamna Dana. Ce remarcă a deranjat-o atunci când a intervenit telefonic

Aceasta a reușit să-și surprindă urmăritorii cu mai multe imagini în care a apărut și mama ei. Cu toții au fost uimiți să vadă cât de bine arată mama ei și ce bine seamănă cele două. Ele s-au fotografiat și cu celebrul patruped al fostei concurente de la Mireasa sezonul 5.

Larisa a fost eliminată de la Mireasa, sezonul 5

Larisa și Elena au fost nominalizate în urmă cu două săptămâni să plece acasă. În gala de sâmbătă, 25 iunie 2022, Simona Gherghe a anunțat cine părăsește casa Mireasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Emoțiile au atins cote uriașe în cursul zilei de sâmbătă, 25 iunie 2022. Chiar și în ultimele minute disponibile pentru vot, fanii emisiunii Mireasa au încercat să decidă cine trebuie să plece din casă în acea săptămână.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Larisa și Robert s-au sărutat cu patos la party. Răzvan s-a supărat și nu și-a luat la revedere de la fată

Apoi, Simona Gherghe a spus „stop vot” și toată lumea a așteptat cu sufletul la gură rezultatele, pentru a afla cine pleacă din casa Mireasa, în gala de sâmbătă, 25 iunie 2022.

În ultimele zile din cadrul acelei săptămâni, Larisa a încercat să îi convingă pe fani s-o trimită acasă, în timp ce Elena i-a rugat pe admiratorii săi s-o salveze de la eliminare. Și iată că dorințele lor au fost ascultate. Cu un număr covârșitor de voturi, Larisa a fost concurenta care a fost eliminată în gala Mireasa de sâmbătă, 25 iunie 2022.

Pentru că locuiește în Spania, concurenta a părăsit competiția în ziua următoare, pentru a avea timp să se procure biletul de avion.

Surprinzător a fost faptul că, deși s-au certat și au fost „la cuțite”, atunci când a aflat că Larisa va părăsi competiția Mireasa, doamna Dana a fost cuprinsă de lacrimi. Vă reamintim că recent acestea s-au certat și și-au aruncat vorbe dure. Stând de vorbă cu Simona Gherghe, doamna Dana a zis că în mod sigur decizia Larisei de-a pleca a fost influențată radical și de cearta lor.

De față cu toți, cele două s-au îmbrățișat și s-au împăcat, semn că despărțirea a adus totuși și o împăcare în casa Mireasa, în gala de sâmbătă, 25 iunie 2022.

Care e motivul pentru care Simona Gherghe a fost înlocuită de Gabriela Cristea la Mireasa. De ce nu poate veni în platou... Mireasa 2022, sezon 5. Ce părere are Andrei despre ieșirile Yanei. Fata s-a temut de reacția lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x