Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce concurentă a fost eliminată din casă, în gala din 25 iunie 2022. Reacția doamnei Dana

Larisa și Elena au fost nominalizate săptâmâna trecută să plece acasă. În gala de sâmbătă, 25 iunie 2022, Simona Gherghe a anunțat cine părăsește casa Mireasa.

colaj foto cu larisa, simona gherghe si doamna dana in casa mireasa Galerie
Simona Gherghe a dezvăluit rezultatul votului de eliminare din casa Mireasa | Antena 1

Săptămâna trecută, Larisa și Elena au fost nominalizate să plece acasă. După ce publicul a votat timp de șapte zile, Simona Gherghe a prezentat rezultatele și astfel s-a aflat cine a părăsit casa Mireasa, în gala din 25 iunie 2022.

Ce concurentă a părăsit casa Mireasa în gala de sâmbătă, 25 iunie 2022, de la Antena 1

Emoțiile au atins cote uriașe în cursul zilei de sâmbătă, 25 iunie 2022. Chiar și în ultimele minute disponibile pentru vot, fanii emisiunii Mireasa au încercat să decidă cine trebuie să plece din casă în această săptămână.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa și doamna Dana și-au aruncat vorbe dure! Ce s-a întâmplat între ele, de fapt

Apoi, Simona Gherghe a spus „stop vot” și toată lumea a așteptat cu sufletul la gură rezultatele, pentru a afla cine a plecat din casa Mireasa, în gala de sâmbătă, 25 iunie 2022.

În ultimele zile, Larisa a încercat să îi convingă pe fani s-o trimită acasă, în timp ce Elena i-a rugat pe admiratorii săi s-o salveze de la eliminare. Și iată că dorințele lor au fost ascultate. Cu un număr covârșitor de voturi, Larisa a fost concurenta care a fost eliminată în gala Mireasa de sâmbătă, 25 iunie 2022.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo a răbufnit în casă, alături de băieți. Ce l-a deranjat și de ce i-a numit „parșivi” pe unii dintre ei

Pentru că locuiește în Spania, concurenta va părăsi competiția în ziua următoare, pentru a avea timp să se procure biletul de avion.

Surprinzător a fost faptul că, deși s-au certat și au fost „la cuțite”, atunci când a aflat că Larisa va părăsi competiția Mireasa, doamna Dana a fost cuprinsă de lacrimi. Vă reamintim că recent acestea s-au certat și și-au aruncat vorbe dure. Stând de vorbă cu Simona Gherghe, doamna Dana a zis că în mod sigur decizia Larisei de-a pleca a fost influențată radical și de cearta lor.

De față cu toți, cele două s-au îmbrățișat și s-au împăcat, semn că despărțirea a adus totuși și o împăcare în casa Mireasa, în gala de sâmbătă, 25 iunie 2022.

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa și doamna Dana și-au aruncat vorbe dure! Ce s-a întâmplat între ele, de fapt... Mireasa 2022, sezonul 5. Un cuplu a intrat în cursa pentru eliminare. Cum arată clasamentul publicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x