Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cine sunt concurenții care părăsesc competiția Mireasa. Ce au votat telespectatorii

Larisa, Alexandra, Cosmin și Aron au intrat în cursa de eliminare. S-au ivit multe discuții în competiție despre această cursă de eliminare.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cine sunt concurenții care părăsesc competiția Mireasa. Ce au votat telespectatorii Galerie
Cine sunt concurenții care părăsesc competiția Mireasa | Antena 1

Alexandra și Cosmin au spus că își doresc să rămână în casă împreună pentru a-și consolida relația. Cei doi își doresc să se cunoască mai bine și de ce nu, chiar să iasă căsătoriți din competiție.

Larisa vrea să rămână și ea pentru a-i cunoaște pe concurenții care intră, dar spune că lasă telespectatorii să decidă. Ea este fericită și dacă pleacă și dacă rămâne pentru că îi este dor și de familia sa.

Aron vrea să plece acasă, acesta nu își mai dorește să rămână în competiție.

Cosmin i-a spus Alexandrei că îi este frică de ceea ce urmează, iar i-a promis iubitei că va face el ceva ca să plece după ea. Întrebat ce vrea să facă, Cosmin a spus că nu are de gând să facă nimic rău, doar ca va transmite multe mesaje pe Antena PLAY ca să fie votată să plece și el acasă.

Alexandra a spus că are încredere în el și în relația lor, dar dacă ar trebui să plece Cosmin, nu poate spune că ar sta liniștită. Fata îl vrea pe iubit alături pentru a-și consolida mai bine relația.

Când Simona a anunțat rezultatele, toată lumea a fost surprinsă. Cei care părăsesc competiția sunt Alexandra și Cosmin. Visul lor s-a îndeplinut și vor pleca acasă împreună.

Aseară, la Mireasa Capriciile Iubirii, Cosmin a spus că dacă iese cu Alexandra din competiție, vor merge împreună la el acasă. Doamna Robertina a confirmat cele spuse și a zis că planurile au fost deja făcute.

Cosmin a fost votat în număr mare de telespectatori și a primit vestea cu zâmbetul pe buze. Alexandra a fost bucuroasă și ea că va pleca alături de iubitul ei.

Tot azi au fost arătate și primele imagini cu noii concurenți care vor intra în competiție. 4 fete și 3 băieți vor intra în gala de mâine în casa Mireasa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo a reacționat și a țipat la Nora. Ce a avut să-i reproșeze... Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana a avut un nou moment în care nu și-a putut stăpâni lacrimile. Ce probleme a întâmpi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x