Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo a fost sărbătorit în casa Mireasa. Cum l-au surprins concurenții de ziua lui

Leo și Anda se află într-o cunoaștere, iar după ce au spus că se plac reciproc, lucrurile merg din ce în ce mai bine între ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo a fost sărbătorit în casa Mireasa. Cum l-au surprins concurenții de ziua lui Galerie
Leo a fost sărbătorit în casa Mireasa | Antena 1

După emisia live de ieri, Leo a fost curios să afle ce o atrage pe fată la el. Anda a spus liniște, siguranță, dar băiatul nu a fost mulțumit de răspuns. Doamna Dana a spus că o primește pe fată cu brațele deschise în familia lor.

Leo a fost sărbătorit în casa Mireasa

Cei doi au avut parte și de un date împreună și s-au distrat de minune. Leo a ajuns la concluzia că fata îl place și își dorește o relație cu el.

La miezul nopții, Leo a avut parte de o surpriză de proporții. Urările au curs din partea concurenților și a mamelor. Băiatul s-a bucurat mult și a trăit clipe speciale în competiție.

Ruxi a sunat în emisia live pentru a-i ura fratelui ei la mulți ani și toate cele bune.

"Mă bucur că este Leo cel jucăuș și frumos și mă bucur că alături de scorpioancă fac echipă bună, așa cum facem noi acasă."

Ruxi a mai spus că nu vrea să comenteze în numele tatălui lor, dar că soțul doamnei Dana va intra și el prin telefon și îi va transmite părerea lui în legătură cu Anda.

Leo și Anda petrec din ce în ce mai mult timp împreună

Leo și Anda petrec din ce în ce mai mult timp împreună și sunt mai apropiați pe zi ce trece. Se joacă, sunt joviali și vorbesc despre viitor.

După ce s-au distrat și s-au jucat, iar doamna Dana a fost atentă la ei, Anda și Leo au discutat despre viitor. În timp ce Anda vrea doar doi copii, Leo a spus că își dorește trei, indiferent că trebuie să-i facă cu femei diferite.

Anda s-a aruncat în brațele lui Leo și s-au dat reciproc cu turmeric pe față. Apropierea dintre ei este evidentă și cu toții se întreabă dacă se conturază o poveste de dragoste între ei.

Simona Gherghe s-a bucurat și ea la vederea imaginilor, iar toți cei din casă spun că cei doi vor forma un cuplu. Doamna Dana o place mult pe Anda și a afirmat în emisia live că o va primi cu brațele deschise în familia lor pe fată.

Simona Gherghe a anunțat că va lipsi de la emisiune joi, vineri și sâmbătă, dar că o va înlocui Gabriela Cristea.

Anda și Leo se plac reciproc și se simt bine împreună. Simona Gherghe a spus că le mai dă câteva zile să se declare oficial un cuplu.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, prima noapte împreună. Cei doi au mers la hotel împreună... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce mesaj a transmis Nora pe Internet după vizita lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x