Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, mesaj emoționant din partea lui Robert. Ce i-a transmis băiatul după ce tânăra a discutat cu Leo

Nora a avut parte de o discuție față în față cu Leo la Mireasa - Capriciile Iubirii în urmă cu câteva zile. La scurt timp de la aparițiile sale televizate, Robert a ținut neapărat să-i transmită tinerei un mesaj controversat și total neașteptat.

Colaj cu Nora și Robert la Acces Direct Galerie
Nora a avut parte de o discuție față în față cu Leo la Mireasa - Capriciile Iubirii în urmă cu câteva zile. | Antena 1

În urmă cu câteva zile, Nora a surprins telespectatorii cu o apariție de zile mari în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii. Tânăra a pășit încrezătoare în forțele proprii și în atuurile sale fizice în platoul show-ului pentru a purta o conversație cu fostul său partener, Leo, care se afla de mână cu Anda, actuala lui iubită.

Fosta concurentă a sezonulu 5 Mireasa a lămurit situația cu Leo, după ce băiatul a mărturisit că își dorește un viitor alături de Anda. De asemenea, acesta a mai spus că relația cu Nora nu va mai continua niciodată.

La scurt timp de la discuția dintre cei doi, Robert a ținut neapărat să-i transmită superbei blondine un mesaj neașteptat.

Nora, mesaj emoționant din partea lui Robert

Nora și Robert au devenit din ce în ce mai apropiați, chiar dacă susțin că sunt doar prieteni. Se pare că tânărul îi este alături fostei concurente din casa Mireasa în cele mai grele momente din viața sa, lucru pe care i l-a și transmis public.

De curând, Robert a publicat un InsaStory prin care îi spunea Norei că o susține și că îi este aproape. Mesajul controversat a atras atenția internauților și a generat din nou o mulțime de speculații.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce au discutat Anda, Leo și doamna Dana după reîntâlnirea cu Nora

Chiar dacă treci printr-o perioadă mai dureroasă, ești puternică și știi asta! Sunt lângă tine necondiționat și te voi susține mereu”, a scris tânărul în dreptul unei imagini alături de Nora.

Ce dezvăluiri au făcut Nora și Robert la Acces Direct

Sâmbătă, 7 mai 2022, Nora și-a făcut apariția în platoul emisiunii Acces Direct alături de Robert, bărbatul care i-a fost alături în toată această perioadă.

După ce au apărut zvonuri că ar fi împreună, cei doi au venit să lămurească lucrurile. Dezvăluirile lor au surprins-o pe prezentatoarea TV care se aștepta la un alt răspuns din partea lor.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo a pus piciorul în prag. I-a transmis Norei că l-a dezamăgit și că Anda reprezintă viitorul lui

Foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa au mărturisit că îi leagă o prietenie foarte strânsă, nimic mai mult.

„Sunt zvoniuri că ai plăcea-o pe Nora. Există vreo speranță de relație?”, l-a întrebat Mirela Vaida pe Robert.

„Deocamdată, nu se știe ce va fi. E o femeie frumoasă”, a răspuns el.

„În casă e totul foarte intens, având informații conform cărora ea a făcut nu știu ce lucruri. Și se spunea că e femeie ușoară, a fost făcută în toate felurile. Cu ce păreri puteam ieși din casă? Vin de afară scrisori, informații. Mama fostului ei iubit tot dădea în ea cu scrisori în emisiune. Am ieșit afară și mi s-a cerut părerea. Atunci am spus ceea ce credeam eu”, a mai adăugat el despre situația în care a fost pusă tânăra.

Mireasa 2022, sezonul 5. Clasamentul publicului din 7 mai 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au aniversat trei luni de relație. Cum au sărbătorit cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x