Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș, cuvinte dure la adresa lui Adrian: ”Ești cel mai mare mincinos”. Ce l-a deranjat

Într-un material din emisia Mireasa de ieri, a fost prezentată reacția lui Perneș la votul lui Adrian din Gala se sâmbătă! Băiatul a fost deranjat de votul de neîncredere oferit de acesta la adresa cuplului pe care îl formează cu Sabrina.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș, cuvinte dure la adresa lui Adrian: ”Ești cel mai mare mincinos”. Ce l-a deranjat Galerie
Perneș, cuvinte dure la adresa lui Adrian: ”Ești cel mai mare mincinos”. Ce l-a deranjat | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

Perneș nu a primit deloc bine votul lui Adrian și a ținut să-i reproșeze într-un mod cu totul diferit. Perneș a spus că totul va fi bine doar dacă este eliminat, în caz contrar în va face lui Adrian parcursul greu în casa Mireasa.

"Că dacă nu plec, atâta de terorizez, de ieși de aici terorizat", îi spune Perneș lui Adrian. După discuția contradictorie cu Perneș se pare că Adrian avea nevoie să fie ascultat și înțeles, așa că își găsea un aliat în persoana lui Andrei.

Adrian, Andrei și Perneș sunt într-un triungi al orgoliilor: "A venit de la circ, înțelegi?"

Adrian i-a explicat lui Andrei ce discuții a purtat cu Perneș și a încercat să-i spună cum a gândi el votul: “Băi, frate, eu am votat exact ceea ce am văzut că s-a întâmplat în ultima perioadă. T te-ai certat cel mai des cu ea”.

“Dar tu trebuie să te justifici cuiva, că nu înțeleg!?“, reacționează Andrei. Acesta a mai continuat să spună că și el a fost acuzat de Perneș că din cauza lui nu i-ar fi mers relația pe care o are cu Sabrina, într-o anumită perioadă.

“Dacă mai mulți oameni îți spun că ai o problemă, lucrează la ea, frate!”, spune Adrian, făcând referire la Perneș. “Ce legătură are emisiunea asta cu teroare pe care vrea să mi-o dea el mie!?”.

Andrei trage o concluzie dură: “Îți spun eu, a venit de la circ, înțelegi? Și mai aveau nevoie de un bufon și l-au luat pe el”.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei, pregătit să o ceară în căsătorie pe Yana. Ce îl neliniștește pe concurent, de fapt

Adrian și-a continuat discuția despre cearta cu Perneș și alături de Elena, lucru care avea să declanșeze o furtună. Perneș a auzit discuția și l-a rugat pe colegul său Adrian să oprească discuția despre el, la fel și pe Elena.

"I-auzi, o să vorbesc despre ce vrei tu, nu!? Și eu te rog frumos să închei că o să vorbesc despre ce vreau eu, când vreau eu, despre cine vreau eu, cu cine vreau eu. Măcar dacă ascultai să vezi despre ce vorbeam! Mă, Perneș, cauți anturaj?", spune Elena.

"Te rog să-ți vezi de viața ta", spune Perneș.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin are reproșuri la adresa Alinei. Certurile au loc la numai câteva zile de la logodnă

La Capriciile iubirii, de la Antena Stars, discuția a continuat, iar cei mai relaxați par să fi fost Adrian, Elena și Andrei, care au privit imaginile ca un spectacol. În timp ce Sabrinei i se citea pe chip supărarea, iar Perneș încerca să se justifice.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au avut din nou discuții. Totul a pornit de la niște melodii

Mireasa 2022, sezonul 5. Sese, deranjat de tatuajul Giovanei cu inițiala unui fost iubit. Cum și-a exprimat concurentul ... Mireasa 2022, sezonul 5. Ceartă la limita despărțirii. În pauza de publicitate lucrurile au escaladat între Valentin și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x