Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin are reproșuri la adresa Alinei. Certurile au loc la numai câteva zile de la logodnă

Valentin i-a pregătit un cadou iubitei sale. Acesta a mers împreună cu Adrian și a ales să-i ofere Alinei un ceas scump și elegant, la fel cum este și ea în ochii lui.

Cu toate acestea, discuțiile dintre cei doi nu au încetat. Valentin i-a interzis Alinei să deschidă frigiderul din casa băieților, dar nu i-a oferit nicio explicație. Alina i-a spus că nu mai vrea să fie certată și că s-a săturat de toate aceste discuții în contradictoriu, mai ales că urma ziua ei de naștere.

Valentin are reproșuri la adresa Alinei

Valentin i-a pregătit și o petrecere surpriză. Acesta i-a organizat ziua de naștere cu ajutorul celor din casă, i-a oferit un buchet mare de trandafiri și i-a scris și câteva cuvinte într-o carte cu pozele lor.

Câteva ore mai târziu, cei doi au revenit la obișnuitele lor certuri. Fata este deranjată de faptul că Valentin stă mereu cu gura pe ea, că o ceartă pentru orice și o pune în situații care nu-i fac deloc plăcere.

Alina: "Mie nu-mi convine să-mi fie rușie lângă bărbatul meu. Ce vrei, să mă educi?"

Întrebați de Simona Gherghe ce se întâmplă între ei, Alina a spus că după discuțiile în contradictoriu, chiar de ziua ei, Valentin a ales să nu mai vorbească cu ea.

Băiatul a spus că s-a supărat foarte tare că Alina se bagă în discuțiile celorlalți din casă. Alina a spus în live că Valentin caută ceartă continuu.

Simona Gherghe a remarcat faptul că Valentin are o problemă cu fiecare dată cu care iubita lui are o relație de prietenie. Înainte era vorba despre Sabrina, iar acum acesta spune că logodnica lui preferă să stea cu Yana decât cu el.

Valentin și Alina s-au logodit

Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5 s-au logodit. Concurentul s-a așezat în genunchi și a cerut-o în căsătorie, în timpul unui date.

Valentin a ales inelul de logodnă împreună cu doamna Eleonora. A vrut ceva deosebit, cu multe pietre și a găsit ce dorea.

”Ea e nevasa mea, dar încă nu știe”, a zis Valentin când era cu doamna Alina să aleagă inelul de logodnă.

Următorul pas a fost mai complicat. El trebuia să o scoată pe iubita lui din casa Mireasa sezon 5 și a avut nevoie de complici.

Iubita lui Valentin credea că merge la medic și echipa a spus că face o oprire.

Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5 au sărit cu parașuta. După ce au ajuns la sol, tânărul s-a așezat în genunchi și i-a spus că și-ar dori să accepte să-i fie soție.

”Vrei să fii... Bă, du-te, măăăă!”, a zis Alina când a văzut bannerul. ”Am țipat pentru că am văzut ce se vedea pe banner. Îi făceam așa, și cu mâinile.”, a explicat Alina.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au avut din nou discuții. Totul a pornit de la niște melodii... Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei, pregătit să o ceară în căsătorie pe Yana. Ce îl neliniștește pe concurent, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x