Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 8 august 2024. Stelian și Ionuț, schimb acid de replici! Ce și-au reproșat cei doi

Au ieșit scântei între Stelian și Ionuț și cei doi și-au aruncat replici acide. Imaginile au fost difuzate în ediția din 8 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Galerie
Stelian și Ionuț au avut o discuție aprinsă la Mireasa sezonul 10, ediția din 8 august 2024 | Antena 1

Stelian simțea aseară că Ionuț este posibil să aibă ceva cu el. Cei doi concurenți au ținut să clarifice situația dintre ei, iar imaginile au fost difuzate în ediția din 8 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Stelian și Ionuț, schimb acid de replici! Ce și-au reproșat cei doi, în ediția din 8 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Seara, în timp ce concurenții se relaxau în curtea casei de la Mireasa sezonul 10, Stelian nu și-a mai putut ascunde supărările și frământările și a intrat în vorbă cu Ionuț. Nu a durat mult și între cei doi au început să iasă scântei și să se arunce replici acide.

„Mie mi se pare că ești foarte supărat pe mine pentru un oarecare motiv, dar nu știu de ce”, a fost confesiunea făcută de Stelian.

Citește și: Mireasa sezon 10, 8 august 2024. Raluca a fost la cină în casa băieților, dar ceea ce a urmat i-a lăsat mască. Ce a făcut tânăra

„Eu? Nu, îți ziceam dacă era”, a spus Ionuț.

„Parcă te simt mai ostil în exprimare, în idei”, a explicat Stelian, dornic să se facă înțeles.

Citește și: Mireasa sezon 10. Ionela și Ștefan, filmați când își fac confesiuni! Ce detalii s-au aflat despre cei doi

„Tu altfel nu înțelegi, dacă nu sunt dur. Păi nu ai înțelege altfel! Sunt sigur”, a fost replica acidă a lui Ionuț.

Discuția a continuat de față cu Simona Gherghe, în platou, de față cu toți ceilalți concurenți.

Replicile au continuat și au ieșit scântei între cei doi concurenți de la Mireasa sezonul 10. Ce alte lucruri și-au mai reproșat? Află toutul urmărind ediția din 8 august 2024.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

De asemenea, Concursul Mireasa - Iubire de 10 se defășoară în perioada 08.07.2024 – 23.08.2024. Pe 23 august, în emisia live de Mireasa, se va anunța câștigătorul concursului. Intră pe https://iubirede10.a1.ro/, completează formularul cu datele personale și încarcă o fotografie prin care să exprimi ce înseamnă iubirea de 10 pentru tine.

Mireasa sezonul 5. Cum arată Alina după ce și-a mărit buzele. Soția lui Valentin s-a filmat cu noua îmbunătățire... Mireasa sezon 10, 8 august 2024. Cine este Ionela și ce detalii s-au aflat despre ea. Prin ce dramă a trecut ea și ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x