Antena Căutare

Mireasa sezon 10. Alexia și Alexandru, tot mai apropiați! Ce lucruri îndrăznețe și-au spus când au rămas singuri

În ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, Alexia și Alexandru au părut că se apropie. Camerele de filmat au surprins ce lucruri îndrăznețe și-au spus.

Galerie
Descoperă ce se întâmplă între Alexia și Alexandru de la Mireasa sezonul 10 | Antena 1

În ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii au fost difuzate imagini cu Alexia și Alexandru, ce au părut să fie tot mai apropiați unul de celălalt.

Mai mult decât atât, cei doi au ajuns să își facă și confesiuni îndrăznețe.

Alexia și Alexandru, tot mai apropiați! Ce lucruri îndrăznețe și-au spus când au rămas singuri. Ce s-a aflat în ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii

Ringul de dans era destul de populat la petrecerea din weekend, iar Alexia și Alexandru au profitat de moment ca să se retragă puțin în dormitor. Acolo au simțit că găsesc un cadru propice pentru unele discuții ce trădau o evidentă apropiere!

Citește și: Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Simona s-a enervat și a fost geloasă! Ce i-a făcut Sorin și cât de departe s-a ajuns

În timpul petrecerii din acest sfârșit de săptămână, Alexia și Alexandru au profitat de faptul că toată lumea se distra și ei au decis să se retragă, pentru a sta în intimitate. Se pare că discuțiile lor trădează o evidentă apropiere.

Cei doi cu părut că se înțeleg din priviri, au flirtat unul cu altul și nu s-au ferit să își ascundă zâmbetele și privirile languroase.

Alexia a părut că se simte extrem de bine în compania lui Alexandru și fanii emisiunii Mireasa sezonul 10 care au văzut imaginile s-au întrebat dacă se înfiripă ceva între cei doi.

Concurentul a spus că „le are cu topurile”, făcând referire la ținutele îndrăznețe cu care a apărut concurenta în diferite ocazii: „Suntem aici de trei luni, ai și tu puțină milă”.

„Mă simt foarte bine cu tine, să știi”, i-a mărturisit concurenta, când s-a așezat la pieptul lui.

Apoi, în ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, imaginile au fost comentate și Gabriela Cristea a dorit să afle ce se întâmplă între ei, de fapt.

Întrebată dacă se îndrăgostește, Alexia i-a surprins pe toți cu răspunsul dat. Vă reamintim că recent cei doi au fost la un date reușit, unde au făcut o ședință foto în costume tradiționale.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Simona s-a enervat și a fost geloasă! Ce i-a făcut Sorin și cât de departe s-a aj... Mireasa sezon 10. Cine este ispita din casă! Unele concurente au adus noi dovezi. Ce s-a aflat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 octombrie 2024. Lenuța a pierdut toți banii din cauza unei întrebări la limba română
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 octombrie 2024. Lenuța a pierdut toți banii din cauza unei întrebări la limba română Luni, 21.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x