Antena Căutare

Mireasa, sezon 10. Ionuț a făcut o confesiune dureroasă, ce i-a emoționat pe alți concurenți. Prin ce dramă a trecut

Ionuț a făcut o confesiune neașteptată despre drama prin care a trecut, atunci când a murit tatăl său. Ce s-a aflat, în ediția din 5 august 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii.

Galerie
Descoperă ce confesiune a făcut concurentul la Mireasa-Capriciile iubirii | Antena 1

Ionuț a avut o perioadă grea atunci când tatăl său a fost grav bolnav și a trebuit să fie alături de el! Concurentul i-a povestit lui Mihai cât de greu i-a fost atunci când tatăl său s-a prăpădit!

Ionuț i-a dezvăluit lui Mihai drama prin care a trecut. Ce s-a aflat în ediția din 5 august 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii

Într-una dintre serile petrecute la Mireasa sezonul 10, Ionuț a simțit nevoia să își deschidă sufletul și, în timp ce stătea de vorbă cu Mihai, concurentul a dezvăluit princ e dramă dureroasă a trecut, înainte ca tatăl său să treacă în neființă.

„Mergeam la spital să îi fac masaj, că stătea mult în pat. Era legumă, nu putea nici să vorbească. Creierul mic nu i l-a afectat, subconștientul, simțea durere. La un moment dat nu au mai funcționat nici rinichii, au cedat. Mergeam la biserică, până am dat de două fete care mi-au zis cum să mă rog, să nu mă mai rog într-un mod egoist. Și atunci am început să mă rog așa. Am mers la cimitire, la Sfântul Nectarie, la cimitire, peste tot. Mergeam cu ele, mergeam după ele. Timp de trei luni mergeam zi de zi la spital. Mama era plecată în Italia. Doamna doctor a zis că nu alcoolul și țigările l-au îmbolnăvit cât stresul, el după ce a plecat mama a avut un șoc (…)”, a povestit concurentul despre tatăl său și despre momentul în care bărbatul a făcut accident vascular cerebral.

Citește și: Mireasa, sezon 10. Ramona, confesiuni dureroase despre calvarul trăit alături de fostul iubit! Ce a zis, cu lacrimi în ochi

Urmărește clipul video de mai sus din Mireasa-Capriciile iubirii, ediția din 5 august 2024, ca să afli mai multe despre provocările prin care a trecut Ionuț în trecut.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

De asemenea, Concursul Mireasa - Iubire de 10 se defășoară în perioada 08.07.2024 – 23.08.2024. Pe 23 august, în emisia live de Mireasa, se va anunța câștigătorul concursului. Intră pe https://iubirede10.a1.ro/, completează formularul cu datele personale și încarcă o fotografie prin care să exprimi ce înseamnă iubirea de 10 pentru tine.

Mireasa sezon 10, 5 august 2024. Casandra a cerut să fie eliminată! Ce explicație a dat... Mireasa sezon 10, 6 august 2024. Ce au vorbit Stelian și Ramona, în pauză. Camerele au surprins totul. Ce reacție a avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x