Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Andreea s-a mutat la Maramureș, cu părinții lui Marian. Cum se înțelege cu socrii săi

După cununia civilă din Finala Mireasa sezon 3, Andreea și Marian au mers la mare. Abia după câteva zile cei doi tineri s-au întors la Maramureș, acolo unde fata a decis să se stabilească.

marian si andreea de la mireasa sezon 3 Galerie
După cununia civilă din Finala Mireasa sezon 3, Andreea și Marian au mers la mare | Antena 1

Porumbeii au mers inclusiv la bunicii lui Marian, acolo unde Andreea a fost primită cu brațele deschise. Ba mai mult, ea a învățat să pescuiască de la bunicul soțului său.

"Dacă nu ne plăcea, spuneam - mă, nu ne place! -, dar ți-am zis întotdeauna că e drăguță, că e simpatică, că e deșteaptă. Asta vrem noi, o fată să ne înțelegem bine!", a zis bărbatul despre Andreea.

Tânăra a fost foarte bucuroasă când a auzit că este plăcută de rudele partenerului său și a fost foarte fericită să afle că este născută în aceeași zi cu cel care l-a crescut de mic pe Marian.

Andreea s-a mutat la Maramureș de dragul lui Marian

Încă din timpul emisiunii, Andreea și Marian au stabilit că vor locui la Maramureș. Astfel, fata și-a lăsat în urmă viața de la București și a mers acasă la părinții partenerului său.

Citește și: Traian și Corina Enea de la MPFM au o fetiță superbă. Cu cine seamănă

După o săptămână relaxantă la mare, Andreea și Marian au mers spre noua lor casă, pe care o împart cu părinții băiatului.

Într-o sesiune de întrebări postată pe contul personal al Andreei, fanii au vrut să știe cum se înțelege aceasta cu socrii săi.

Mult mai răbdătoare după experiența Mireasa sezon 3, după cum spune și ea, frumoasa fostă concurentă le-a răspuns tuturor celor care i-au adresat întrebări.

Ea a mărturisit că este fericită și că se înțelege de minute cu părinții soțului său, cei care au susținut relația lor și l-au ajutat pe Marian să aleagă inelul perfect de logodnă.

”Cum te înțelegi cu părinții lui Marian?”, a fost una dintre curiozitățile celor care-i urmăresc activitatea în mediul online.

”Foarte bine! Parcă ne cunoaștem dintotdeauna”, a scris Andreea.

Povestea de dragoste dintre Andreea și Marian

Marian și Andreea au fost atrași unul de celălalt încă de la prima întâlnire a tinerei cu toți băieții. Se întâmpla la începutul concursului, când toate fetele au avut șansa să ia cina cu toți concurenții din casa băieților.

Chiar dacă majoritatea băieților au fost deranjați de atitudinea Andreei, Marian a rămas în living și a fost o gazdă bună. Cu toate că i-a criticat comportamentul de atunci, tachinările lor au continuat și curând s-au apropiat.

Citește și: Cât de schimbați sunt Cristina și Andrei de la MPFM. Fosta concurentă arată complet diferit față de blondina de acum câțiva ani

Pe data de 2 aprilie, prima noapte în care concurenții de la Mireasa sezon 3 au petrecut-o împreună a adus oficializarea legăturii lor. Atunci cei doi s-au sărutat și relația lor a început.

Spre deosebire de celelalte cupluri, Andreea și Marian au avut un parcurs marcat doar de puține neînțelegeri, lucru care a câștigat simpatia publicului Mireasa.

Nu a durat mult și băiatul și-a luat inima în dinți. I-a pregătit iubitei sale o cerere în căsătorie spectaculoasă, care a luat-o prin surprindere pe Andreea.

Într-un cadru deosebit, fata a spus ”DA”. În Finala show-ului matrimonial ei au spus din nou ”DA”, doar că de data aceasta în fața ofițerului de stare civilă, care i-a declarat soț și soție.

Alege noul imn al emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1! Ce trebuie să faci... Mireasa sezon 3. Anamaria, surpriză de ziua lui Bogdan. Cum l-a răsfățat pe soțul său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x