Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Alina, mesaj emoționant pentru Valentin: „Când imi spunea soțul meu în emisiune...”

Alina, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a povestit că a trecut prin clipe dificile în ultima perioadă, dar soțul ei, Valentin i-a fost alături, motiv pentru care se simte foarte fericită. 

Colaj cu Alina și Valentin la Mireasa Galerie
Alina, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a povestit că a trecut prin clipe dificile în ultima perioadă, dar soțul ei, Valentin i-a fost alături | Antena 1

Alina a ținut să-și țină la curent susținătorii cu privire la statusul căsniciei sale. Ea și Vaneltin se înțeleg mai bine ca oricând și își sunt alături la greu.

Fata a scris pe Instagram că cum realizează ce înseamnă o căsnicie fericită și este recunoscătoare pentru că soțul ei îi este în primul rând un sprijin.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Ce semnificație are numele Hurrem, ales de Giovana și de Sese pentru fiica lor

Ce a postat Alina, fosta concurentă a sezonului 5. Mesajul emoționant al tinerei pentru Valentin

„Când îmi spunea soțul meu în emisiune că iubirea depinde de momente pe care le treceți cu brio în doi, parcă mi se părea greu de crezut, iubirea ori există, ori nu există … acum când am cea mai grea, cea mai stresantă perioadă din toată viața mea, când toate parcă sunt pe umerii mei, când simt ca zâmbetul pe care eu îl afișez mereu, fie rău sau bine, începe sa dispară, când grijile și stresul nu ma lasă nici măcar sa mai simt supărare sau sa deranj din partea răutăților gratuite...îmi dau seama ca acum îl iubesc din ce în ce mai mult , pentru ca acum l-am lăsat cu toate pe cap și casa și munca și se mai ocupă și de ziua mea și mă sprijină și pe mine .. acum am impresia ca îmi demonstrează mai mult ca oricând ca este bărbatul perfect TE IUBESC SOȚUL MEU”, a scris Alina, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5

Alina a pășit în casa Mireasa cu gândul că după trei luni ea va părăsi competiția. Nu se aștepta să-și găsească pe cineva, cu atât mai puțin să se și căsătorească.

De cealaltă parte, Valentin spera să-și găsească aleasa. Dintre toți băieții, el a fost cel mai reținut și a preferat să analizeze mult înainte să își arate interesul pentru o fată. Asta i-a adus critici din partea celorlalți, care au considerat că nu place pe nimeni și doar se joacă.

La început, Valentin a fost deschis și a ieșit la două date-uri cu Larisa. Nu s-au înțeles și curând el a înțeles că altcineva se afla în gândurile sale. Era vorba despre Alina, pe care a și început să o curteze.

Și Leo a fost interesat să o cunoscă pe Alina. Încă de la început, acesta a susținut că e singura fată pe care o place. Nu a fost reciproc și după ce Alina a fost sinceră cu el, băiatul a zis că nu se va apropia de altă tânără. A făcut-o totuși, chiar de două ori în casa Mireasa.

Așa a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin. Ambii reticenți și cu garda sus, au avut parte de multe certuri și neînțelegeri. Dorința de a se impune în fața celuilalt și de a nu pierde controlul i-a făcut, nu o dată, să se certe urât și să facă pași înapoi.

Citește și: Mireasa sezon 6. Reacția Mirunei când internauții au anunțat-o că soțul Cosmin ar avea deja pe altcineva. Ce a spus

După multe discuții, au înțeles că nu este vorba despre un joc de putere și au lăsat garda jos. Bineînțeles, certurile nu au dispărut și cei doi lucrează la acest aspect.

Un moment fericit în relația lor a fost logodna. Valentin și-a învins teama de înălțime și a cerut-o pe Alina într-un mod inedit. Cei doi au sărit cu parașuta și la sol îi aștepta un banner pe care scria ”Vrei să fii soția mea?”. Când l-a văzut, fata a început să țipe. Valentin tremura tot și a fost încântat atunci când iubita lui a spus ”DA”.

Din acel moment, cei doi au părut că încep să se echilibreze și certurile nu au mai fost atât de dure. Tinerii au ținut cont și de sfaturile psihologului Eduard Puiu și odată cu deschiderea ușilor, relația lor a devenit tot mai armonioasă.

Mireasa sezon 7, 25 mai 2023. Concurenții au făcut schimb de roluri. Cum s-au descurcat și cine a câștigat... Mireasa, sezon 7. Fratele lui Hatice a intrat în direct, după ce fata a plâns de dorul lui. Ce i-a spus Eduard lui Mihai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x