Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Reacția Mirunei când internauții au anunțat-o că soțul Cosmin ar avea deja pe altcineva. Ce a spus

Într-un live pe care l-a făcut recent, Miruna a fost anunțată, de mai multe ori, că soțul Cosmin ar avea deja pe altcineva. Iată cum a reacționat.

miruna si cosmin de la mireasa sezon 6 in finala competitiei Galerie
Într-un live pe care l-a făcut recent, Miruna a fost anunțată, de mai multe ori, că soțul Cosmin ar avea deja pe altcineva. Iată cum a reacționat. | Antena 1

Miruna de la Mireasa sezon 6 a făcut un live pe Instagram, acolo unde a răspuns la întrebările celor care îi urmăresc activitatea în social media.

Reacția Mirunei când internauții au anunțat-o că soțul Cosmin ar avea deja pe altcineva. Ce a spus

”Ce părere ai despre faptul că Cosmin și-a asumat atât de repede o nouă relație?”, a vrut să știe cineva. Miruna: ”Păi cu cine e Cosmin?! Eu nu știam. Eu știu că e cu mine, că suntem căsătoriți. Nu suntem în campanie electorală, am auzit că are relație deja.”

Mai târziu, altcineva a redeschis acest subiect și Miruna a spus că nu crede acest lucru.

Citește și: Mireasa sezon 6. Miruna a răspuns la întrebări incomode despre Cosmin și Luță: ”Te-ai văzut cu fostul?”

”În nenumărate rânduri, cum spune lumea pe Facebook, e clar că e singur. Oricum nu prea cred ce zice lumea pe aici. Dacă ar fi așa, foarte bine, toate lumea are dreptul la fericire. Cine suntem noi să ne opunem?!”, a spus Miruna la încă un comentariu în care i se spunea că soțul ei, Cosmin, are deja o nouă relație.

Întrebată de ce Luță l-a sunat pe Cosmin, aceasta a răspuns ironic: ”Voia să-și facă prieteni”.

Până la momentul transmiterii acestei știri, Cosmin nu a postat nimic pe conturile sale și nici nu a informat ori confirmat această informație. De îndată ce va oferi o reacție, ea va fi postată pe site-ul a1.ro.

De ce s-au despărțit Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6

În ediția Mireasa din 17 ianuarie 2023, Miruna a spus motivul pentru care ea și Cosmin s-au despărțit.

„Acum că am și ieșit din emisiune pot să fiu cât se poate de asumată. Este vina mea, pot doar să jur că tot ce am trăit aici a fost real, nu pentru bani. Tot ce am crezut că simt aici am crezut că a fost o vindecare pentru mine. La scurtă perioadă , la 2 saptămâni am mers la munte, mă simțeam nefericit, ne-am mutat împreună în chirie, iar eu am simțit să mă întorc în trecut. Să-l contactez pe Luță. Cosmin mi-a citit toate conversațiile pe Instagram. Ceea ce oricum e un caz penal, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Ar fi fost ceva toxic, Asta am simțit. Nu am vrut să lungesc această căsnicie pentru nimic. (...)

Citește și: Mireasa sezon 6. Miruna, reacție furibundă pe internet după ce a primit o mulțime de mesaje: ”Inimii nu îi dictezi”

Eu am crezut că sunt vindecată. Deci eu în această emisiune nu am simțit că sunt legată de trecutul meu. Eu l-am contactat pe Luță când m-am simțit nefericită. Nu am vrut să-mi bat joc de absolut nimeni. (...) Cu o poveste din trecut sau fără eu tot nu rămâneam în această căsnicie, pentru că nu simțeam atât de mult. Erau niște mesaje de iubire și că mi-am dat seama că nu sunt vindecată după ieșirea mea de aici. Mesaje pe care Cosmin le-a văzut. Și eu sunt rănită. E vorba de un divorț. Și eu sufăr”, a explicat Miruna în ediția live din 17 ianuarie 2023.

Miruna de la Mireasa, dezvăluire surprinzătoare după divorțul de Cosmin. Ce a recunoscut... Mireasa, sezon 7. Fosta iubită a lui Roberto nu a mai venit să facă testul de paternitate, deși a primit bilete de avion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Vineri, 01.03.2024, 16:43
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri

Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri

Daria și Adrian, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au luat o decizie neașteptată pentru cuplul lor. Postarea făcută de tânără pe contul de Instagram a pus pe gânduri susținătorii.

Sambata, 02.03.2024, 17:05
Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire

Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire

Madi de la Mireasa a postat un videoclip emoționant despre singurătate, la scurt timp de când s-a aflat că ea și Sergiu s-au separat. Iată ce a precizat aceasta!

Sambata, 02.03.2024, 15:11
Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada după eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada după eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

În gala de vineri, 1 martie 2024, Andrada a fost eliminată din sezonul 9 Mireasa. La scurt timp de la ieșirea din competiție, tânăra a publicat un mesaj neașteptate pe rețelele sociale. Iată despre ce este vorba.

Sambata, 02.03.2024, 12:24
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Concurenții de la Mireasa nominalizează un cuplu! Cei singuri au decis ce pereche poate să petreacă weekend-ul împreună, cu ușile deschise, în casă.

Vineri, 01.03.2024, 17:00
Ultimele știri
x