Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Andreea Catrina s-a afișat cu burtica de gravidă. Tanara a anunțat recent sarcina

Andreea Catrina, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a publicat o imagine adorabilă cu burtica de gravidă.

Colaj cu Andreea Catrina Galerie
Andreea Catrina din sezonul 5 Mireasa este însărcinată | Antena 1

Cei care o urmăresc pe rețelele sociale i-au urat „Sarcină ușoară” fostei concurente Mireasa. Tânăra Andreea Catrina s-a căsătorit civil recent, iar în fotografia de la cununie susținătorii au întrebat-o dacă este și însărcinată.

Citște și: Mireasa, sezon 5. Alexandra Ghioca a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum a arătat momentul logodnei

Cum arată Andreea Catrina din sezonul 5 Mireasa cu burtica de gravidă

Acum, nu mai este nuciun dubiu, Andreea s-a pozat cu burtica de gravidă la vedere. În imagine apare și tatăl copilului care atinge tandru burtica de gravidă a soției.

Cei doi apar zâmbitori și fericiți, în așteptarea celui de-al treilea membru al familiei.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Cum a apărut Inimioara alături de soțul ei în mediul online, la aproape 4 luni de la nuntă. Ce a postat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andreea Catrina a fost concurentă în sezonul 5 Mireasa

Deși nu a mai apărut de mult pe micile ecrane ale publicului, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa este destul de activă pe contul de Instagram, unde își ține la curent susținătorii cu cele mai speciale momente din viața ei.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Andreea Catrina își găsise fericirea în brațele actualului partener, la scurt timp de la ieșirea din show-ul matrimonial. Aceasta nu a ezitat să publice poze în mediul online cu cel care i-a „furat” inima, după despărțirea de Cosmin.

Andreea a avut un parcurs scurt în casa Mireasa. Tânăra din Târgu Jiu a participat la Mireasa dornică de a se îndrăgosti și a forma o familie. Tânăra a format un cuplu cu Cosmin, dar relația lor nu avea să dureze foarte mult. Andreea Catrina a părăsit emisiunea, la votul publicului.

Fosta concurentă a reality show-ului a format un cuplu cu Cosmin, însă relația dintre cei doi nu a durat mult. La scurt timp de la ieșirea ei din competiție, tânărul a intrat într-o cunoaștere cu o altă fată.

Norocul i-a surârs, pentru că Andreea și-a găsit fericirea în afara competiției.

În curând, la Antena 1, începe szonul 9 Mireasa.

O nouă serie de concurenți se pregătesc să înceapă una dintre cele mai frumoase experiențe: Mireasa. Din 22 ianuarie 2024, fetele și băieții vor păși în casa Mireasa, ascultându-și ritmul inimii, pentru a își găsi iubirea.

”De 8 sezoane, în casa Mireasa se scriu cele mai frumoase povești de dragoste. Fiecare pereche a spus ”da” iubirii în ritmul ei, în ritmul inimii. În sezonul al 9-lea, luăm pulsul sentimentelor și ascultăm ritmul iubirii. În 2024, ascultă-ți inima. Abia aștept să ne vedem. Începe Mireasa în ritmul inimii, pe 22 ianuarie, pe Antena 1 și AntenaPLAY.”, a spus Simona Gherghe.

Ce mai face și cum arată Andreea de la Mireasa, după ce s-a încheiat sezonul 8. Cum s-a pozat de Revelion cu Bia... Mireasa: Confesiuni. Ce relație are, de fapt, Bogdana cu mama sa și de ce nu a venit aceasta la cununie. Detalii cutremu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x