Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Raluca, foarte supărată: ”Nu vreau să mă mai cunosc cu nimeni”

Raluca de la Mireasa sezon 6 a luat o decizie în pauza dintre emisiuni. Vizibil supărată în urma numeroaselor conflicte din competiție, ea a fost dură și în live, având un schimb de replici cu Simona Gherghe.

colaj de imagini cu alex si raluca de la mireasa sezon 6 Galerie
Raluca de la Mireasa sezon 6 a luat o decizia în pauza dintre emisiuni. Vizibil supărată în urma numeroaselor conflicte din competiție, ea a fost dură și în live. | Antena 1

”Nu vreau să mă mai cunosc cu nimeni. Nu mă potrivesc în show-ul asta”, a zis Raluca când Simona Gherghe a întrebat-o ce decizie a luat în pauza dintre cele două emisii live.

Alex a spus că a avut o discuție cu Raluca, pe terasă, și că au stabilit anumite lucruri. El nu a spus că a lor cunoaștere a ajuns la final, însă concurenta e hotărâtă că locul ei nu este în competiția Mireasa sezon 6.

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Paul și Roxana s-au despărțit în pauza de publicitate

Raluca nu vrea să mai rămână în casa Mireasa

Ba mai mult, a subliniat faptul că falsitatea și victimizarea au magnet la public, lucru care i-ar fi fost confirmat și de către cei dragi.

Concurenta a primit o scrisoare din afara casei, de la părinți, care i-au spus că lucrurile se văd diferit față de cum le expune ea.

”Victimizarea prinde foarte bine și indiferent la ce ne uităm,asta se înțelege. Am obosit. Nu mai vreau.”, a spus Raluca.

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Raluca și Gabriela s-au certat din nou. Și doamna Adriana a intervenit

Alex nu se grăbește să ia în serios afirmațiile pe care cea de care este îndrăgostit le-a făcut la nervi: ”Am avut o discuție cu Raluca pe terasă și noi știm ce e mai bine pentru noi”.

Concurenta spune că s-a simțit atunci când Simona Gherghe a afirmat că unele persoane nu își au locul în casa Mireasa: ”Ne-am simțit cei care nu au cuplu. Să rămână cei care au cuplu și să lupte pentru dragostea lor. Dacă dumneavostră credeți că e victimizare, sper să-mi iasă”.

Moderatoarea a asigurat-o că nu a nominalizat pe nimeni și a fost doar o completare la afirmația lui Alex, care a punctat că locul Adei nu e în casa Mireasa.

Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Paul și Roxana s-au despărțit în pauza de publicitate... Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Reacția lui Andrei când Inga a spus că vrea să-l vadă cum luptă pentru ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x