Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 15 decembrie 2022. Miruna le-a mulțumit susținătorilor, după ce aceștia au făcut „dezvăluiri” despre Paul

Imediat după ce Simona Gherghe a citit un mesaj cu dezvăluiri de la susținătorii Mirunei, fata a spus că dorește să le mulțumească pentru implicare. 

Miruna le-a mulțumit susținătorilor, după ce aceștia au făcut „dezvăluiri” despre Paul

Antena 1

„Cum să mulțumești pentru așa ceva?”, i-a spus Cosmin Mirunei, care și-a dorit să mulțumească grupului de susținători

„Eu știi de ce sunt așa bucuroasă? Că un grup despre care se spunea că vorbește urât despre mine, de fapt mă susține”, i-a spus Miruna lui Cosmin.

Ce reacții au fost după ce susținătorii Mirunei au făcut dezvăluiri despre Paul

„Am mai avut o dată permisul suspendat. Asta n-au găsit”, i-a spus Paul Roxanei.

„Sunt uimită de unii oameni care pot să facă chestii de-astea, să caute. Niște scormonituri așa fără sens”, i-a spus Roxana Adinei.

„V-aș ruga foarte frumos să nu vă mai consumați energia și oxigenul cu anumiți concurenți”, a spus Miruna la camera de AntenaPlay, fiind înconjurată de Cosmin și de doamna Adriana.

„Eu nu dorm mai bine noaptea că știu lucruri din trecutul lui Paul. Nu mai am energie pentru el”, a spus Miruna în emisia live de pe 15 decembrie 2022.

Toți cei implicați în subiect au promis, la cererea Simonei Gherghe, că nu vor mai discuta despre această poveste.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce spune doamna Flori despre o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela: „Cum e și soarta asta!”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. ”Nu e fata ta”. Vali, discuție cu doamna Flori după ce Gabriela s-a simțit ”atacată energetic”

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 4. Andrada și Victor au șters toate pozele de cuplu. Ce se întâmplă cu cei doi... Mireasa sezon 6, 15 decembrie 2022. Cosmin a vorbit cu mama logodnicei sale, iar Miruna a discutat cu sora logodnicului ...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x