Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Clasamentul publicului: Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Fanii emisiunii Mireasa au votat și au creat un nou clasament, pe data de 7 octombrie 2022. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Simona Gherghe plic Galerie
În clasamentul publicului Mireasa s-a înregistrat o schimbare în topul băieților, în gala de pe 7 octombrie 2022 | Antena 1

În gala de pe 7 octombrie 2022 telespectatorii au votat și au creat un nou clasament. Simona Gherghe a citit rezultatele noii săptămâni.

Citește și: Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Cosmin a primit o scrisoare de la sora lui: „Aș minți să spun că sunt mulțumită de ce văd”

În săptămâna care a trecut, în casa Mireasa s-au petrecut tot felul de întâmplari mai fericite, sau mai nefericite. Am avut de-a face cu formarea unui nou cuplu, Deni și Viorel, cu petrecerea aniversară a lui Valentin, cu intrarea în casă a unei noi concurente, dar și cu tensiuni venite pe fondul unor neințelegeri legate de o ojă comandată, sau de o carne decongelată.

Citește și: Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Sebaidin și-a petrecut timpul în compania Adei. Ce i-a povestit despre cunoașterea cu Damaris

După o săptămână plină de venimente fanii emisiunii au ales un nou clasament.

Clasamentul Mireasa de pe 7 octombrie 2022 cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mama Săptămânii a fost votată doamna Adriana.

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Raluca

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Miruna

Fata Săptămânii este: Gabriela

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Alex

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Cosmin

Băiatul Săptămânii este: Valentin

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Sebaidin și-a petrecut timpul în compania Adei. Ce i-a povestit despre cunoașterea cu... Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre George și Andrei. Ada a avut o amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x