Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 3 octombrie 2022. Deni și Viorel s-au sărutat în ploaie și au declarat că formează un cuplu

În timpul petrecerii de sâmbătă Deni și Viorel au avut parte d eun sărut romantic, în ploaie. Cei doi au primit în emisiea Mireasa de pe 3 octombrie2022 celebra întrebare venită din partea Simonei Gherghe: „Vă declarați un cuplu?”

Colaj cu Deni și Viorel Galerie
Deni și Viorel formează al cincilea cuplu de la Mireasa, sezon 6 | Antena 1

După gala de vineri Viorel și Deni au sărbătorit împreună faptul că tânărul a ajuns pe locul 3 în clasamentul publicului. Apoi, cei doi au avut parte de apropieri și discuții pe canapea: „Ești a mea. Stai liniștită că nu mai fugi nicăieri”.

La petrecere, după ce au dansat împreună, Deni și Viorel s-au retras afară și au profitat din plin de romantismul ploii.

Cei doi s-au sărutat pasional în ploaie, moment în care colegii lor au văzut momentul în ploaie și au aplaudat cu foc.

Citește și: Mireasa sezon 6, 3 octombrie 2022. Mătușa lui Cosmin, cea care l-a înscris pe băiat în show, a intrat în direct. Ce a avut de spus

Deni și Viorel formează al cincilea cuplu din casa Mireasa

În emisia live d epe 3 octombrie 2022 Deni și Viroel au privit vizibil emoționați imaginilie cu ei sărutându-se și au declarat că formează un cuplu.

Întrebați de Simona Gherghe daca sunt îndrăgostiți Deni a răspuns: „Cred că da”, iar Viorel: „Da”.

Citește și: Mireasa sezon 6, 26 septembrie 2022. Deni a ales între Viorel și George. Cu cine e acum într-o cunoaștere

Întrebată daca vrea să se mărite Deni a spus: „Vedem ce va fi”, în timp ce Viorel a spus ă el e pregătit de însurătoare.

Deni și Viorel formează al cincilea cuplu din casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 6. Miruna și Cosmin, discuții tensionate în cuplu. Ce au ținut să-și explice unul celuilalt

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 3 octombrie 2022. Mătușa lui Cosmin, cea care l-a înscris pe băiat în show, a intrat în direct. Ce a av... Mireasa sezon 6. Mama Mirunei a intrat în direct la Capriciile Iubirii. Schimb de replici cu doamna Adriana, mama lui Co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x