Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Ada și Sebaidin, împreună de Anul Nou: ”Tot ce mi-am dorit s-a împlinit. Să luptați mereu pentru iubire”

Ada și Sebaidin de la Mireasa sezon 6 au petrecut Revelionul împreună. Lânga una dintre fotografiile cu ei, fata a scris: ”Tot ce mi-am dorit s-a împlinit. Vă dorim să luptați mereu pentru iubire”.

colaj de imagini cu ada si sebaidin de la mireasa sezon 6 Galerie
Ada și Sebaidin de la Mireasa sezon 6 au petrecut Revelionul împreună. Lânga una dintre fotografiile cu ei, fata a scris: ”Tot ce mi-am dorit s-a împlinit. Vă dorim să luptați mereu pentru iubire”. | Antena 1

De Crăciun și Revelion, Ada și Sebaidin au petrecut împreună. Tânăra a postat o mulțime de fotografii cu ei în social media, iar ultimele au ridicat semne de întrebare.

Ada și Sebaidin, împreună de Anul Nou

”Discutăm amical, prietenește, doar atât.”, spunea Sebaidin în urmă cu câteva săptămâni la Mireasa: Confesiuni. Se pare că acum petrec tot mai mult timp împreună și susținătorii lor le spun des că formează un cuplu frumos. ”În sfârșit împreună?”, a întrebat cineva.

Citește și: Mireasa Confesiuni. Reacția lui Damaris când Sebaidin a ”întrerupt” interviul său. Întâlnirea vine după ce nu i-a răspuns la mesaj

Până la momentul transmiterii acestei știri, cei doi nu au confirmat, dar nici negat că sunt un cuplu. Totuși, cel mai nou mesaj al Adei pare că confirme zvonurile.

”Tot ce mi-am dorit s-a împlinit. Vă dorim să luptați mereu pentru iubire”, a notat fata lângă o fotografie realizată în noaptea de Anul Nou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ada și Sebaidin s-au sărutat la Mireasa

În săptămâna când a fost în cursa de eliminare, Ada i-a mărturisit lui Sebaidin că simte să fie împreună, să vorbească. Mai târziu, a avut loc task-ul sărutului, iar Ada își dorea să participe alături de Sebaidin. Atunci, el tot spunea că nu vrea, dar Ada insista să facă o pereche.

Dacă la task nu a avut sorți de izbândă, ea a fugit și l-a sărutat pe terasă. În emisia live, au fost întrebați dacă formează un cuplu. ”Nu. Nu a fost un sărut”, a explicat Sebaidin. ”A fost o pupăceală”, a zis și Ada.

Citește și: Mireasa sezon 6, 7 noiembrie 2022. Ce și-au spus Ada și doamna Dorina după eliminarea lui Sebaidin. Totul a fost înregistrat

”Nu știu să-mi explic, am făcut ce am simțit. Voiam să fiu în preajma lui. Mă deranja că mă evita. Am simțit nevoia să aflu de ce, nu puteam să stau departe. Mi-e foarte mare drag de el, îi simt suferințele. (...) Am vrut să se întâmple aici. Nu a fost gândit”, a mai afirmat Ada.

Mireasa sezon 5. Yana a sărbătorit Revelionul la Chișinău. Andrei nu apare în nicio fotografie postată... Mireasa, sezon 5. Lucy Grigor, imagini rare cu iubitul său. Cum arată bărbatul care a cucerit-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x