Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Discuții aprinse în platoul de la Mireasa: Capriciile Iubirii, după nominalizările pentru cursa de eliminare

După gala de vineri, 30 septembrie 2022, concurenții de la Mireasa și-au justificat nominalizările pentru cursa de eliminare. Prezenți în platoul Mireasa: Capriciile Iubirii, concurenții au vorbit despre voturi.

Concurenți Mireasa Galerie
Concurenții de la Mireasa și-au justuficat nominalizările din gala de pe 30 septembrie 2022 | Antena 1

La cursa pentru eliminare au intrat fata și băiatul cu cele mai multe nominalizări din partea colegilor din casă. Cei doi se află la cursa pentru eliminare cu fata și băiatul aflați pe ultimele poziții în clasamentul publicului. Așadar, până pe 7 octombrie 2022, fanii emisiunii Mireasa pot vota pentru eliminare dintre Adina și Damaris, respectiv Andrei și George.

Damaris a primit cele mai multe nominalizări din partea băieților, iar Andrei a primit cele mai multe voturi de la fete.

Citește și: Mireasa sezon 6, 30 septembrie 2022. Ce părere are mama Gabrielei despre Valentin și faptul că vor să se mute la Sibiu

Cum și-au justificat concurenții de la Mireasa nominalizările

Concurenții au fost invitați să-și explice alegerea pe care au făcut-o în gală.

„Nu-l văd un băiat stabil. L-am văzut că foarte simplu sare de la o emoție la alta”, și-a justificat Damaris nominalizarea pentru Andrei.

„Motivul pentru care noi nu l-am votat pe Sebaidin a fost Damaris. Altfel, cu siguranță era Sebaidin. Nu m-a deranjat votul nimănui. Ăsta e jocul”, a justificat Raluca. Întrebată de Gabriela Cristea dacă a deranjat-o că Alex, cel cu care ea este într-o cunoaștere a votat-o pe prietena ei, Damaris, tânăra a spus că nu este deranjată: „În astea două săptămâni nici nu știu dacă i-am spus că eu sunt prietenă cu Damaris.

Întrebată dacă a deranjat-o faptul că Gabriela l-a votat pe Alex, Raluca a răspuns: „Nu m-a deranjat. Dar dacă va fi o poliță cu siguranță nu-mi plac datoriile și o să întorc.

Întrebată dacă prin votul pentru Alex a plătit o poliță, Gabriela a răspuns:

„Absolut deloc. Nu am un motiv bine justificat. A fost o alegere foarte grea pentru mine. Așa am simțit. Pe Alex nu am apucat să-l cunosc foarte bine”, a răspuns Gabriela.

„Am nominalizat-o pe Damaris pentru că nu o văd în emisiunea asta. Este foarte schimbătoare”, a spus Andrei despre nominalizare sa.

„Eu am spus: votez strict pe ideea de cuplu sau cunoaștere”, și-a justificat Alex nominalizarea pentru Damaris.

„Eu l-am votat pe Paul. Am vorbit cu Roxana și ea mi-a spus că vrea să continue relația afară să vadă cum decurge. Sunt deranjată de voturile fetelor. M-am simțit foarte rău fiindcă nu mă așteptam. Probabil nu au încredere în relația noastră, dar puteau măcar să ne dea o șansă să vadă că nu este așa cum își închipuie.

Citește și: Mireasa sezon 6, 30 septembrie 2022. Discuția despre copii a adus tensiune în cuplul Miruna-Cosmin. Ce spune doamna Adriana

Fetele și băieții au făcut nominalizări în gala Mireasa

Fetele și băieții au făcut nominalizări. Nu au putut fi votați concurenții cu imunitate, adică Gabriela, Miruna, Raluca, Cosmin, Valentin și Viorel. De asemenea, nu au putut fi votați nici George și Adina, care au intrat în cursa pentru eliminare pentru că se aflau pe ultimele locuri în topul publicului.

Nominalizările au fost după cum urmează:

  • Inga l-a nominalizat pe Paul
  • Cosmin a votat Damaris
  • Roxana a nominalizat Andrei
  • Miruna a votat Sebaidin
  • Deni a nominalizat Andrei
  • Viorel a votat Damaris
  • Adina a nominalizat Andrei
  • Alex a votat Damaris
  • Valentin a nominalizat Damaris
  • George a votat Damaris
  • Raluca a votat Andrei
  • Sebaidin a nominalizat Roxana
  • Paul a votat Damaris
  • Damaris a votat Andrei
  • Gabriela a nominalizat Alex.

Cele care intră în cursele pentru eliminare sunt ADINA și DAMARIS. În cazul băieților, ANDREI și GEORGE sunt în pericol de a părăsi competiția Mireasa sezon 6. Băieții pot fi votați în Aplicația Antena 1, iar fetele atât în Aplicația Antena 1, cât și pe platforma mireasa.a1.ro.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana, imagine inedită cu Andrei. Cum s-au fotografiat cei doi, după ce au avut o perioadă dific... Mireasa, sezon 6. Damaris a vorbit despre motivele pentru care ea și Sebaidin au oprit cunoașterea: „Nu o zic din orgoli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x