Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Cum a explicat Dani faptul că a ales-o pe Denisa, după întâlnirea cu Daiana

Dani a ales să meragă mai departe în cunoaștere cu Denisa și și-a anunțat hotărârea la scurt timp după ce a mai avut un date cu Daiana. Decizia lui a lăsat o urmă de îndoială, însă, în urma unor mărturisiri din casa Mireasa.

Colaj cu Dani, Denisa și Daiana Galerie
Dani a avut o întâlnire cu Daiana la patinoar, cu puțin timp înainte de a o alege pe Denisa | Antena 1

Cu puțin timp înainte de momentul în care a spus că o alege pe Denisa, Dani a avut un dialog cu băieții, unde părea că se îndreaptă mai degrabă spre Daiana, deși când și-a anunțat decizia băiatul a declarat că răspunsul era finalizat din ziua precedentă. În emisia live de Mireasa, de pe 15 februarie 2023, băiatul a explicat că a ales cu inima, după ce Simona Gherghe i-a spus că se afundă în declarații:

„Am spus că cu Denisa am apucat să mă cunosc mai mult. Am ales cu inima pentru că m-am simțit mult mai atașat de Denisa decât de Daiana”, a spus băiatul.

Ce a răspuns Dani, întrebat dacă a fost influențat de mama sa în decizie

Întrebat dacă a fost influențat de mama sa care a numit-o pe Daiana „aeriană”, băiatul a răspuns: „Nu m-a influențat mama. Că a zis că niciuna nu e bună pentru mine”

În urma câștigării task-ului sforii, Dani a avut ocazia să iasă la o altă întâlnire, pentru care a ales-o pe Daiana. În timpul întâlnirii cei doi au simțit o tensiune, iar conversațiile au curs mai greu, dar Daiana a mărturisit că i s-a părut că încă au o conexiune reciprocă, iar vestea alegerii a uimit-o pe fată.

Când au coborât din mașină de la filmarea din patinoar, Dani și Daiana s-au ținut de mână.

„S-a văzut că nu a fost nimic făcut forțat. Nu aș fi răspuns chiar la ora aceea. Eram în cunoaștere cu Daiana și am avut două zile”, a spus băiatul, care a precizat totuși că nu dorește să se răzgândească.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Andreea și Ionuț, probleme în cuplu. Ce le-a spus Simona Gherghe în live: „Poate sun... Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Mihai a declarat că este îndrăgostit de Hatice. Ce l-a făcut să-și schimbe atitudine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x