Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 15 mai 2023. Antonio și Anemona, mișcări și atingeri incendiare. Reacția ironică a Mariei

La petrecere, Anemona și Antonio au fost, din nou, apropiați. Cei doi au dansat lasciv și au fost la un pas să se sărute.

antonio si anemona danseaza foarte apropiati la petrecere Galerie
La petrecere, Anemona și Antonio au fost, din nou, apropiați. Cei doi au dansat lasciv și au fost la un pas să se sărute. | Antena 1

Foarte apropiați, Anemona și Antonio s-au mișcat lasciv în timpul petrecerii de sâmbătă. Singuri pe ringul de dans, cei doi au profitat de intimitate și au avut atingeri la limită.

Este a doua petrecere la care cei doi sunt apropiați, deși neagă orice legătură. Ba mai multe, în emisia live din 15 mai 2023, cei doi au făcut și un anunț. Iată despre ce e vorba și ce spune Maria despre mișcările și atingerile celor doi.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 mai 2023. Mama Sabrinei a venit în casă, după ce fata a lipsit din Gală

Cum explică Antonio și Anemona mișcările și atingerile de la party

În emisia live, Antonio și Anemona nu au părut stânjeniți de apropierea la limită pe care au avut-o la petrecere.

Totuși, spun ei, e ultima dată când se va mai întâmpla. Anemona e sigură că Antonio nu dorește o relație cu ea, iar băiatul nu dorește să îi dea speranțe false.

”Am stabilit că nu mai facem asta. Acum. Am decis să nu mai avem apropieri de genul. Nu își au rostul. Nu duce nicăieri chestia asta. În fiecare sâmbătă aceeași chestie.”, a zis Anemona.

Maria a comentat ironic interacțiunea celor doi tineri. Iată ce a spus:

”Foarte drăgut dansul. Mi-a plăcut și mie”, a zis Maria despre mișcările celor doi. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 15 mai 2023. Mama Sabrinei a venit în casă, după ce fata a lipsit din Gală... Mireasa sezon 7, 15 mai 2023. Simona Gherghe a dat vestea mult așteptată. Ce se întâmplă în această seară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x