Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine este Alex Macarie. Tânărul avut o relație cu mama fostei iubite

Alex Macarie, se numără printre tinerii care au venit în sezonul 7 Mireasa pentru a-și găsi jumătatea. În prezentarea sa, tânărul a povestit despre trecutul amoros.

Colaj cu Alex Macarie Galerie
Alex Macarie e concurent în sezonul 7 Mireasa | Antena 1

Alexandru Macarie are 26 de ani, vine din Tulcea. Are 1,66 înălțime și 56 de kilograme. A lucrat în vânzări și-a dat demisia recent de la o companie care furnizează gaze și energie electrică. A mai lucrat, în trecut și în domeniul bancar. Până la 17-18 l-au întreținut părinții, iar apoi s-a angajat.

„Provin dintr-o familie normală. La 4 ani a fost un moment critic când tatăl meu a suferit un atac vascular cerebral. Anul trecut în luna marte tatăl meu a ales să se ducă în ceruri. Am simțit ca o bucată care se sfâșie din mine.

Până la 12 ani eram plinuț, apoi am decis să slăbesc și să fac poze. Îmi place extrem de mult să pozez și să dansez.

Despre parcursul amoros, Alex Macarie a vorbit cu nonșalanță. Tânărul de 26 de ani a spus că are „destulă experiență ca bărbat încât să-și dea seama ce femeie vrea lângă el”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine sunt concurentele din noul sezon al show-ului matrimonial

Alex Macarie de la Mireasa, sezonul 7 a vorbit despre trecutul amoros

„Am avut 4 relații. 3 dintre ele au fost de scurtă durată, iar ultima a fost 3 ani, Am fost cu o femeie mai matură. După ce am aflat că fiica m-a înșelat, presupun că mama a încercat să mă consoleze, dar din prea multă consolare s-a ajuns la o relație. Am fost amant timp de 3 ani de zile. Între mine și doamna căsătorită a fost o diferență de 10 ani.

Alex Macarie spune că a venit la Mireasa pentru a-și găsi jumătatea și și dorește să se căsătorească în Finală.

După această relație viața mi s-a schimbat la 180 de grade. Încerc să caut maturitatea lângă mine, nu mai accept copilăriile unor domnișoare. De-asta am venit la Mireasa. Să-mi întemeiez o familie. Mi-aș dori doi copii. Fata potrivită ar trebui să fie brunetă, mai scundă sau cât mine. Să fie cu fruntea sus când iese cu mine în oraș. Contează să fie matură”, a spus Alex Macarie.

Citește și: Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 16 ianuarie, de luni pânî vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda emisiunii, Simona Gherghe, întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să-și găsească jumătatea și să se căsătorească.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 7, pe 16 ianuarie, de la ora 16:00.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând cu 16 ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem pe 16 ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în
căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire
venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte
din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, 16 ianuarie, de la 14:00, la Antena 1.

Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine este Andrei Macovei. Tânărul este antreprenor. Ce spune despre partenera ideală... Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine este Vlad Bibire. Tânărul a fost înscris la show-ul matrimonial de sora lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x