Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 2 mai 2023. Reacția Giuliei la imaginile cu Antonio, Irina și Maria. Fata a intervenit telefonic

Giulia a intervenit telefonic după ce au fost difuzate imaginile cu Irina și Antonio la party. Iată ce a avut de spus fosta concurentă de la Mireasa sezon 7.

colaj de imagini cu giulia, antonio si irina de la mireasa sezon 7 Galerie
Giulia a intervenit telefonic după ce au fost difuzate imaginile cu Irina și Antonio la party. Iată ce a avut de spus fosta concurentă de la Mireasa sezon 7. | Antena 1

”Eu nu știu cum să interpretez”, a zis Simona Gherghe după ce apelul cu Giulia nu a reușit. ”Aș vrea să se întoarcă înapoi, e mai bine pentru mine și pentru ea”, a spus Antonio.

Reacția Giuliei la imaginile cu Antonio. Fata a intervenit telefonic

”Îi salut și pe ceilalți concurenți. Nu pe toți. Glumeam, pe Antonio în mod special. Viața afară.. vremea e frumoasă. Cred că imaginile au vorbit de la sine. Nu mi-a plăcut ce am văzut, ce s-a întâmplat. Prea mult suc, prea multe întâmplări, se pare. Cred că dacă nu era așa mult suc, Antonio nu ajungea să o ia în brațe și să o pupe pe Irina.

Citește și: Mireasa sezon 7, 2 mai 2023. Imagini cu Irina și Antonio la petrecere. Gesturi dincolo de limita prieteniei între cei doi

Din partea amândurora s-a văzut urât. A fost chiar prea mult suc. Am văzut și în cameră. Vreau ca Antonio să facă ce simte, am avut și conversația pe care a avut-o cu Maria. Mi-a plăcut cum au comunicat, nu am ce să-i reproșez Mariei. Deocamdată îl aștept pe Antonio afară, să ne cunoaștem și mai bine. Eu aș veni acolo dacă se poate. Antonio, vreau să rămâi același Antonio pe care eu l-am cunoscut în emisiune”, a zis Giulia.

”I-am trimis o scrisoare, la calm.”, a zis Giulia. ”Mi-ai trimis și poze?”, a vrut să știe Antonio.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 2 mai 2023. Imagini cu Irina și Antonio la petrecere. Gesturi dincolo de limita prieteniei între cei do... Mireasa, sezon 6. Adina și Roxana, mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale. „Nu ar mai exista despărțiri”. Cum s-au poza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x