Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 20 februarie 2023. Ionuț este interesat să o cunoască pe Denisa. Ce au vorbit tinerii

Denisa și Ionuț au vorbit mai mult la petrecerea de sâmbătă. Tânăra s-a arătat surprinsă de faptul că Ionuț dorește să o cunoască.

Denisa și Ionuț au vorbit mai mult la petrecerea de sâmbătă. Tânăra s-a arătat surprinsă de faptul că Ionuț dorește să o cunoască.

Antena 1

Denisa și Ionuț au discutat mai multe la party. El i-a spus că se gândește la ea și că dorește să afle detalii despre viața ei.

În emisia live din 20 februarie 2023, cei doi tineri au fost întrebați despre discuția surprinzătoare. Se pare că Ionuț nu mai este îndrăgostit de Andreea, ci vrea să o cunoască pe Denisa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 februarie 2023. Daiana spune că și ea este îndrăgostită de Dani. Cei doi s-au apropiat la party

Ionuț este interesat să o cunoască pe Denisa. Ce au vorbit tinerii

”Da, acum câteva zile eram îndrăgostit de Andreea. M-a răcit comportamentul ei și aflând după că nu este cum mi-a spus. Sunt niște chestii care pe mine mă îndepărtează”, a zis Ionuț.

”În interiorul meu mai sunt chestii. Nu știu, s-a întâmplat fără să-mi dau seama, să-mi fugă gândul la Denisa. Păi, dacă eu vorbesc cu o fată, nu le mai văd pe altele. M-a atras foarte mult cum vede viața.”, a mai adăugat Ionuț.

Tânăra nu a spus nimic despre acest subiect. Denisa i-a zis lui Ionuț că îl va lăsa să o descopere, însă i s-a părut bizar faptul că el a observat-o abia acum, când el și Andreea nu mai sunt într-o cunoaștere.

”Eu am spus clar, dacă nu va merge cu Dani, nu o să mă intereseze nimeni din casă. Asta simt acum.”, a afirmat Denisa. Ea nu este de acord că fie într-o cunoaștere cu Ionuț.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonia

Mireasa sezon 7, 20 februarie 2023. Daiana spune că și ea este îndrăgostită de Dani. Cei doi s-au apropiat la party... Mireasa sezon 7, 20 februarie 2023. Sabrina i-a spus lui Dima cel mai intim secret. Nici părinții nu știau drama ei...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Ultimele știri
x