Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 20 februarie 2023. Daiana spune că și ea este îndrăgostită de Dani. Cei doi s-au apropiat la party

Daiana și Dani de la Mireasa sezon 7 s-au apropiat mult la petrecerea de sâmbătă. Cei doi tineri au decis să se cunoască mai bine.

colaj de imagini cu dani, denisa si daiana de la mireasa sezon 7 Galerie
Daiana și Dani de la Mireasa sezon 7 s-au apropiat mult la petrecerea de sâmbătă. Cei doi tineri au decis să se cunoască mai bine. | Antena 1

În debutul petrecerii, Daiana și Dani au purtat o discuție lămuritoare. Băiatul i-a explicat de ce a ales-o inițial pe Denisa.

”Dacă eram în locul tău, în momentul ăla spuneam că opresc cunoașterea cu toată lumea”, i-a zis Daiana. Dani i-a transmis că toți îl îndemnau să o aleagă pe Denisa.

Mai târziu, Dani i-a spus că a rămas șocat pentru că nu a mai simțit acest lucru de șase ani. ”Te vreau pe tine”, i-a explicat lui și s-au îmbrățișat rapid.

”Îmi pare rău un pic pentru că am început cu stângul”, i-a mai zis Dani, când erau pe terasă și se țineau de mână.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 februarie 2023. Ionuț este interesat să o cunoască pe Denisa. Ce au vorbit tinerii

Doamna Loredana, discuție cu Daiana. Ce i-a zis

Mai târziu, doamna Loredana a mers și a vorbit cu Daiana. A încercat să-i explice că nu s-ar fi impus în fața lui Dani și că l-a lăsat să facă ce simte.

În emisia live din 20 februarie 2023, ei nu s-au ținut de mână. ”Aparențele înșeală. La cum îl știu eu, nu poate să stea o secundă în loc. Tot timpul trebuie să facă ceva”, a zis doamna Loredana despre faptul că Dani este agitat, spre deosebire de Daiana, care pare calmă.

„Eu mi-am cerut scuze Daianei. Faptul că ești aerian nu e ceva rău, nu am zis-o în genul de jignire.”, a mai zis mama lui Dani.

”Da, m-am cam îndrăgostit”, a zis Dani. ”E reciproc”, a afirmat și Daiana. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonia

Mireasa sezon 6. Cosmin și-a asumat noua relație, după ce a anunțat că el și Miruna au divorțat. Cu ce se ocupă noua iub... Mireasa sezon 7, 20 februarie 2023. Ionuț este interesat să o cunoască pe Denisa. Ce au vorbit tinerii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x