Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 21 iunie 2023. Mama Mariei a intrat în direct după comentariile la adresa fetei sale. Ce a trimis mama băiatului

Mama Mariei a avut o intervenție telefonică în direct la Mireasa, unde a criticat faptul că Maria și Antonio „sunt judecați” după momentele intime pe care le-au avut în casă. Băiatul a spus că mama lui nu știe despre acel moment.

Antonio și Maria Galerie
Mama Mariei a intrat în direct la Mireasa după comentariile la adresa fetei sale | Antena 1

Atât Maria cât și Antonio au fost cuprinși de lacrimi și de remușcări după difuzarea imaginilor cu ei într-o ipostază intimă. Mama băiatului nu a văzut acele imagini pentru că nu mai urmărește emisiunea, însă mama fetei a fost afectată de toate comentariile de pe marginea acelor scene.

Maria și Antonio au încercat să se consoleze reciproc, spunându-și că nu mai pot da timpul înapoi. Băiatul și-a anunțat logodnica de faptul că mama lui i-a trimis certificatul de naștere, deci se poate căsători.

Ce i-a trimis mama lui Antonio băiatului, la scurt timp după difuzarea scenelor intime dintre el și Maria: „Nu știe nimic”

„Sunt sigură că nu doar noi am avut apropieri de-astea La mine se plusează și că am copilul și că n-am ținut cont și de principiile mele. Dacă e să fie cineva judecat sunt eu, nu eu”, i-a spus Maria lui Antonio.

„Mi-a trimis mama certificatul. Dar nu știe nimic de… Nu se mai uită”, a spus Antonio.

„Noi am făcut ce am simțit, nu să deranjăm pe cineva. Cine judecă, judecă. Noi aceiași oameni suntem”, a mai spus băiatul.

Mama Mariei a intrat în direct în emisia live de Mireasa de pe 21 iunie 2023.

„Doamna Simona, aș avea și eu o întrebare la dumeavoastră. De ce de atâtea zile se dă în acești copii. De exemplu, Hatice. Ea a făcut foarte multe lucruri în această emisiune și nu s-a vorbit de ea atâtea zile. La fel și de Mihai. De ce sunt Maria și Antonio puși la zid. Iar Irina să-și vadă de treaba ei. Hatice, ar trebui să te intereseze personal de tine.

„Cred că ar trebui să vă intereseze de fiica dumneavoastră, nu de noi”, a răspuns Hatice.

„Aș avea rugămintea să se detașeze. Nu mă ajutați deloc dacă intrați și cereți explicații. Nu se întâmplă nimic extraordinar”, a spus Maria.

„Eu știu că fiecare familie o ia personal, dar cu cât voi vorbiți, noi difuzăm ce faceți voi. Nu inventează nimeni nimic!”, a spus Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 iunie 2023. Maria este de părere că Irina îl place pe Antonio și că acționează „din frustrare”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 21 iunie 2023. Ce concurenți s-au regăsit cel mai mult în top 3 în urma celor 22 de gale de până acum ... Mireasa sezon 7, 22 iunie 2023. Maria a plâns în hohote după intervenția mamei sale. Tânăra a vorbit și cu sora ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x