Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 22 martie 2023. Daiana a plâns după ce a făcut dezvăluiri din intimitate. Mama ei a intervenit telefonic

Daiana a plâns după ce la task-ul secretelor a povestit cum și-a început viața sexuală. Doamna Loredana l-a mustrat pe fiul său pentru cele spune de el.

daiana de la mireasa sezon 7 plange in emisia live din 22 martie 2023 Galerie
Daiana a plâns după ce la task-ul secretelor a povestit cum și-a început viața sexuală. Doamna Loredana l-a mustrat pe fiul său pentru cele spune de el. | Antena 1

”La 15 ani să-ți pierzi virginitatea într-o remorcă...”, a zis doamna Loredana. Doamna Ana a susținut că acest lucru te poate marca, mai ales că diferența de vârstă era 10 ani.

Citește și: Mireasa sezon 7, 22 martie 2023. Concurenții au făcut dezvăluiri intime. Doamna Loredana s-a enervat

Mamele au ales secretul Daianei. Ce părere are mama fetei

Mamele au votat perechea numărul 7, adică Dani și Daiana. ”Am decis că e o dezvăluire destul de important. O asemenea experiență te poate marca într-un fel sau altul. Poate rămâne o traumă pentru toată viața”, a afirmat doamna Loredana.

Dani a fost foarte fericit că a câștigat task-ul. Roberto a fost uimit să afle secretul fetei: ”În remorcă, bă?”. Băieții au râs serios pe tema asta.

Daiana nu a fost fericită că a câștigat, ci a plâns. ”Aș vrea să-ți zic felicitări, dar nu îmi iese”, i-a zis mama. Aceasta a mers și a luat-o în brațe.

În emisia live din 22 martie 2023, Roberto și-a cerut scuze pentru glumele făcute. Curând, mama concurentei a intervenit telefonic.

”Nu știam de povestea asta. Nu știu cine este bărbatul. Vă dați seamă, dacă știam acționam altfel. Luam măsuri. Nu am aflat. E prima dată când aflu. Foarte puține lucruri am știu, practic doar relațiile pe care le-a avut. Când a avut prima relație, am bănuit că și-a început viața intimă. Am discutat cu ea, știam, dar cu chestia asta la 15 ani nu am știut. Nu mi-a povestit”, a povestit mama Daianei.

”A fost o chestie în copilărie, care s-a întâmplat atunci...”, a răspuns Daiana întrebată de ce nu a povestit despre acel episod.

Daiana și Dani au refuzat premiul. Cine se bucură de cele 20 minute la duș

Daiana și-a cerut scuze părinților pentru că au aflat acest lucru despre ea în aceste circumstanțe. ”Orice s-ar întâmpla, noi suntem alături de tine”, a mai adăugat mama fetei.

Cei doi au renunțat la minutele de intimitate maximă și doar au dormit împreună în casa băieților. Gabriela Cristea a anunțat că mamele trebuie să aleagă un cuplu pentru a se bucura de premiul pe care cei doi l-au refuzat.

Mamele au decis ca Andrei să primească cele 20 de minute fără camere. Doamna Loredana a argumentat că povestea tânărului a stârnit hohote de râs.

Ce a povestit Daiana de la Mireasa sezon 7

Mărturisirile făcute de Dani și Daiana sunt greu de reprodus. Fata a rememorat un episod din relația toxică: ”Ajungeam să ne batem, să dăm unul în altul. I-am dat o sticlă în cap”.

Dani: ”Fata aceea era un pic mai neconformistă. Ea accepta și orice îi venea în cap. La final, eu când am terminat, ea a zis să... Am tras mașina pe marginea drumului, ne-am spălat cu cola.”

Daiana a plusat. A spus că avea 15 ani și a întreținut relații intime în aceeași mașină cu un alt cuplu. O pereche în partea din față a mașinii, a doua pereche în partea din spate. Atunci fata își și pierdea virginitatea.

Și Dani a făcut noi dezvăluiri, așa că a povestit că a făcut schimb de partenere cu prieteni de ai lui.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 22 martie 2023. Concurenții au făcut dezvăluiri intime. Doamna Loredana s-a enervat... Mireasa sezon 7, 23 martie 2023. Simona Gherghe, primele declarații despre motivul pentru care a lipsit de la emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x