Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 24 martie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei au primit titlurile de Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul a votat intens și în această săptămână. Iată pe cine au desemnat Mama Săptămânii, Fata Săptămânii, Băiatul Săptămânii și ce alți concurenți au imunitate.

A fost o săptămână tensionată în casa Mireasa sezon 7. Cursa de eliminare dintre Alex și Andrei a creat grupuri și multe discuții.

Ultima săptămână a fost una tensionată pentru concurenții de la Mireasa

Primul a făcut lobby în fața colegilor de competiție și a susținut că dorește să continue experiența Mireasa alături de Irina. Andrei a stat deoparte și a preferat să se bazeze doar pe susținătorii săi, deși Vlad și Sabrina au rugat telespectatorii să-l țină pe Andrei în casă.

Săptămâna aceasta a fost tensionată și pentru că au apărut lacrimi în urma dezvăluirilor intime făcute de concurenți. Tinerii nu au înțeles că au de dezvăluit un secret intim și s-au concentrat asupra unei misiuni dificile: să spună ceva despre viața lor sexuală. Premiul consta în 20 de minute fără camere și microfoane, în dușul fetelor.

Daiana a povestit cum și-a pierdut virginitate, în timp ce Dani a făcut dezvăluiri care au rușinat-o pe mama lui și cu greu au putut fi difuzate. Ei au câștigat task-ul, însă nu au vrut cele 20 de minute, ci doar să doarmă împreună în una dintre case.

Astfel, mamele au ales un alt cuplu: Andrei și Simona. Cei doi au acceptat și au profitat de timpul acela pentru a discuta.

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 martie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Alex și Andrei. Cine părăsește competiția

Cum arată clasamentul publicului. Ei au primit titlurile de Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Ca de fiecare dată, telespectatorii au fost alături de favoriții lor și au votat în funcție de evenimentele din casa Mireasa. Iată cum arată TOP 3 și cine este Mama Săptămânii pe 24 martie 2023:

TOP 3 FETE

1. Daiana

2. Hatice

3. Cătălina

TOP 3 BĂIEȚI

1. Andrei

2. Mihai

3. Dani

Mama Săptămânii: doamna Loredana.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 24 martie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Alex și Andrei. Cine părăsește competiția... Mireasa sezon 7. Ce a apărut pe contul lui Alex la scurt timp după ce a fost eliminat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x