Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Hatice a spus în direct că nu voia să mai meargă la date cu Bogdan. Reacția lui

Hatice și Bogdan au discutat despre micul dejun pe care trebuiau să-l ia împreună. După ce el a spus că nu mai e interesat de concurentă, Simona Gherghe i-a întrebat dacă mai vor date-ul.

Hatice și Bogdan au discutat despre micul dejun pe care trebuiau să-l ia împreună. După ce el a spus că nu mai e interesat de concurentă, Simona Gherghe i-a întrebat dacă mai vor date-ul.

Antena 1

Bogdan s-a grăbit și a spus că nu mai e interesat de Hatice, după ce ar fi înțeles că fata nu îl place. Ulterior, el a părut să se răzgândească.

Cum aveau un mic dejun, Simona Gherghe i-a întrebat dacă vor să mai beneficieze de acestă întâlnire.

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 ianuarie 2023. Episodul care a făcut-o pe Simona Gherghe să-i spună lui Bogdan ”Ai greșit emisiunea”

Hatice a spus în direct că nu voia să mai meargă la date cu Bogdan. Reacția lui

Bogdan a afirmat că el e dornit să o cunoască pe fată, iar aceasta s-a amuzat pe seama nehotărârii lui.

Ea a zis că ar fi vrut să nu mai meargă pentru că, deși Bogdan arată bine, caracterul său nu îi e pe plac.

Tânărul a reacționat ok și a precizat că poate renunța la această întâlnire, fără probleme, dacă concurenta de la Mireasa sezon 7 nu dorește să participe. Mai multe detalii în materialul video din GALERIA FOTO.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 ianuarie 2023. Andrei a plâns isteric în baie după ce băieții l-au acuzat că se victimizează

Cine este Bogdan de la Mireasa sezon 7

Bogdan Ene de la Mireasa sezon 7 vine din Galați, are 24 de ani și se consideră foarte sociabil. Bogdan are 5 frați mai mari și o soră înfiată, mai mică. El a rămas singurul neînsurat.

Adolescența a debutat pentru Bogdan cu un incident nefericit. „În clasa a opta un consătean a dat cu bicicleta peste mine, piciorul meu a fost rupt de tot. Un an de zile am stat în pat și nu am mai putut continua la liceu. Am renunțat definitiv și m-am gândit ca după ce ies din această emisiune să mă înscriu la liceu”. La 17 ani m-am angajat ca picol. Am evoluat ca ospătar. Am fost și câteva luni junior bucătar, apoi am fost și șef de sală”, a povestit Bogdan.

Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Roberto și Mihai, în lacrimi după ce au primit mesaje de afară... Mireasa sezon 7, 25 ianuarie 2023. Denisa, deranjată că Dima nu a ales între ea și Sabrina. Schimb de replici în direct...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Ultimele știri
x