Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 25 mai 2023. Mama Sabrinei, reacție furibundă în direct. Ce a spus doamna Laura

Mama Sabrinei a intrat în direct în emisia de de 25 mai 2023 de Mireasa. Domna Laura a avut un discurs cu tonul ridicat. 

Colaj cu Sabrina Galerie
Mama Sabrinei a intrat în direct la Mireasa | Antena 1

Sabrina a plâns și i-a reproșat doamnei Loredana că a avut critici la adresa comportamentului lui Dima. De asemenea, Antonio a încercat să discute cu ea, în timp ce aceasta plângea.

„I-am zis doamnei Loredana ce m-a deranjat. Replicile cu narcisismul m-au deranjat”, a spus Sabrina în emisia live de la Mireasa.

Doamna Laura a intrat în direct și a acuzat că lumea care are opinii ar încerca să-i schimbe gândirea Sabrinei.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum a răspuns Sabrina, întrebată dacă a plănuit de la hotel cu Dima să „dramatizeze situația”

Ce a spus mama Sabrinei, după descalificarea lui Dima. Domana Laura, reacție furibundă în direct, la Mireasa

„Mama, vreau să spun că indiferent de cine va încerca să intre în mintea ta să-ți schimbe sentimentele n-o să reușească. Antonio, nu încerca să intri în mintea ei că n-ai să reușești, nu îți imaginezi cât de inteligentă e și cum te poate învârti. Nu te da psihologul tuturor. Sabrina vede și aude. E alegerea ei ce vrea să facă în viață! Dacă ea vrea să stea singură și să nu vorbească cu nimeni, e alegerea ei”, a spus pe un ton răstit mama Sabrinei.

„Cu Sabrina am avut o discuție când nu mai putea să respire de plâns”, i-a spus Antonio doamnei Laura.

„Dacă unul dintre noi ar avea această capacitate de a schimba creiere, n-am fi aici! De ce credeți că toată lumea are ceva cu ei și vrea să-i spele creierul? Atitudinea și tonul dumneavoastră nu cred că o ajută pe Sabrina. Nu e ok să o poziționați drept victimă”, a spus prezentatoarea Simona Gherghe.

„Mama spune că nu sunt eu obligată să ascult păreri”, a spus Sabrina. „E suficient să mă înțelegi voi, mamă. Nu te stresa, nu mai suna!”, i-a mai transmis fata doamnei Laura.

„Sabrina, apropo de creier, singurul om care poate să facă o schimbare în starea ta ești tu”, i-a mai spus Simona Gherghe Sabrinei.

Dima a fost descalificat din competiția Mireasa, ca urmare a afirmațiilor cu caracter de amenințare pe care le-a făcut. Vestea eliminării a primit-o pe finalul emisiei live de Mireasa de pe 23 mai 2023.

„Am obosit tare. Pe bune că la caterincă mă bag la eliminare în fiecare săptămână. Fac manevre că știi că sunt nebun! Mai fac două injecții, mai mor. Mă mai duc pe la eliminări. Eu n-am cum să mă trezesc în aceeași casă 6 luni. Mă ia capul și o să pic. Mă urc la etaj și pic în gol în jacuzzi. Vorbesc la modul cel mai serios. Pic în gol în jacuzzi. N-am voie să mă urc, aia e! Am încălcat regulamentul! La eliminare!”, au fost afirmațiile care i-au adus eliminarea lui Dima.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Sebaidin și Ada au sărbătorit 5 luni de relație într-un mare fel. Cum s-au pozat cei doi foști concurenți de la Mireasa... Mireasa sezonul 4. Cum s-au fotografiat Maria și Marius Niță înaintea unui eveniment. Ipostaza tandră cu cei doi îndrăgo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Moș Nicolae a fost în casa Mireasa! Cine a primit nuielușă Miercuri, 06.12.2023, 17:03
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Mireasa, sezon 8. Marius a vrut să iasă din live după discuții tensionate cu Bia și Daria. Iubitul Ioanei, reacție furibundă

Mireasa, sezon 8. Marius a vrut să iasă din live după discuții tensionate cu Bia și Daria. Iubitul Ioanei, reacție furibundă

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii tensiunile nu au întrziat să apară. Marius chiar și-a expimat intenția de a părăsi platoul, nemulțumit fiind de comentariile făcute în special de Daria și Bia la adresa Ioanei.

Joi, 07.12.2023, 12:00
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

În emisia live de Mireasa de pe 6 decembrie 2023 au fost difuzate imagini de la task-ul telefoanelor.

Miercuri, 06.12.2023, 17:15
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Ioana și Marius au participat la task-ul telefoanelor. Fata a spus că nu i-au ajuns cele 30 de minute puse la dispoziție pentru a analiza toate imaginile și mesajele.

Miercuri, 06.12.2023, 15:56
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

În casa Mireasa a avut loc task-ul telefoanelor, unde au participat cuplurile din sezonul 8. Fiecare concurent Mireasa aflat într-o relație a avut acces la telefonul partenerului.

Miercuri, 06.12.2023, 13:59
Ultimele știri
x