Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Ce sancțiune au primit protagoniștii scandalului. Simona Gherghe a făcut anunțul

Simona Gherghe a precizat ce sancțiune primesc protagoniștii scandalului din casa Mireasa. Doi dintre băieți au intrat la cursa de eliminare.

Simona Gherghe Galerie
Simona Gherghe a anunțat că Robert și Antonio primesc o sancțiune | Antena 1

Simona Gherghe a anunțat sancțiunea dată pentru încălcarea gravă de regulament. Antonio, Roberto și Dani au fost protagoniștii unui scandal în casa Mireasa.

Prezentatoarea Mireasa a anunțat ce sancțiune primesc cei care au fost protagoniștii unui scandal uriaș în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Încălcare gravă de regulament. Roberto, Antonio și Dani, scandal uriaș: „Îmi zice că vrea bătaie”

Simona Gherghe a anunțat ce sancțiune primesc cei care au făcut o încălcare gravă de regulament în casa Mireasa

S-au spus cuvinte grele și s-a recurs la amenințări după emisia live de Mireasa de pe 8 iunie 2023. Simona Gherghe a precizat că nu se ține cont de imunitate.

„S-a decis ca în cursa de eliminare să intre Roberto și Antonio. Antonio, nu mai ai imunitate în acest moment. Imunitatea se ridică, dar ești mirele săptămânii”, a spus Simona Gherghe.

Ei intră în cursa de eliminare cu fetele nominalizate (Irina, Daiana și Anemona).

Citește și: Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Hatice, foarte supărată pentru că Dani și Daiana au primit un premiu: „Are ceva personal cu noi”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Cinci concurenți intră la cursa de eliminare. Cine sunt aceștia... Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x