Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 9 mai 2023. Simona, întrebată dacă Andrei este un sprijin moral pentru ea, deși îl respinge când e nervoasă

Concurenții Mireasa au avut un task dificil, în urma căruia au desemnat cel mai sincer și cel mai fals cuplu din competiție. Simona a fost întrebată despre atitudinea dominată pe care o afișează, față de Andrei.

Colaj cu Simona și Andrei Galerie
Simona, întrebată dacă Andrei este un sprijin moral pentru ea | Antena 1

„Iubire sinceră sau interesată” a fost tema noii provocări din casa Mireasa. Task-ul vine la pachet cu o miză importantă. Cel mai sincer cuplu primește un premiu important o săptămână de conviețuit în casă, fără ca ușile să se mai închidă pentru ei și un date în afara casei) , în timp ce cuplul desemnat „cel mai fals” intră la cursa de eliminare.

Simona și Andrei au fost și ei luați la întrebări în casa Mireasa

Simona și Andrei au fost și ei luați la întrebări.

Î: Simona, de ce nu i-ai spus lui Andrei că-l iubești?

R: Am sentimente frumoase pentru el, dar nu pot să spun Te iubesc

Î: Când ți-ai dat seama că-l iubești?

R: Cred că acum 3 săptămâni

Î: Ai venit pentru premiu

R: Nu.

Î: La ce se refereau părinții tăi când ți-au spus că nu te mai recunosc?

R: Că m-am închis în mine. Mi-au stârnit niște reacții cei care au vorbit despre mine, ca atunci când eram în liceu și toți râdeau de mine

Î: Ați vrea să rămâneți până în Finală.

R: Nu. am găsit-o pe ea.

Î: Având în vedere că îl respingi pe Andrei în momentele de nervozitate, consideri că nu e un sprijin moral pentru tine

R: E un sprijin moral, dar eu am nevoie de puțin timp singură.

Î: Ce ar putea să facă Simona să te jignească?

R: „Să-mi spună că sunt prost, incult.

Î: De ce te schimbi după starea ei?

R: Nu mă schimb, dar nu îmi place să sufere cineva lângă mine.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 9 mai 2023. Cătălina, întrebată dacă se teme că o informație venită de afară i-ar putea strica imaginea... Mireasa sezon 7, 9 mai 2023. Cine intră la cursa de eliminare: „E un paradox”. Cuplurile considerate „false”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x