Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 9 mai 2023. Cine intră la cursa de eliminare: „E un paradox”. Cuplurile considerate „false”

Concurenții Mireasa au avut un task dificil, în urma căruia au desemnat cel mai sincer și cel mai fals cuplu din competiție. Două cupluri intră în cursa de eliminare.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Simona Gherghe a anunțat o răsturnare de situație, după ce concurenții au votat cel mai sincer și cel mai fals cuplu din casa Mireasa | Antena 1

„Iubire sinceră sau interesată” a fost tema noii provocări din casa Mireasa. Task-ul vine la pachet cu o miză importantă. Cel mai sincer cuplu primește un premiu important o săptămână de conviețuit în casă, fără ca ușile să se mai închidă pentru ei și un date în afara casei) , în timp ce cuplul desemnat „cel mai fals” intră la cursa de eliminare, potrivit instrucțiunilor task-ului.

Simona și Andrei au votat Sabrina - Dima la cuplu sincer și pentru eliminare pe Dani - Daiana

Dani și Daiana au decis să-i premieze pe Dima și Sabrina și să-i nominalizeze pentru cursa de eliminare pe Andrei și Simona

Mihai și Hatice au votat pentru cuplu sincer pe Andrei - Simona și pentru cuplu fals pe Dima și Sabrina

Dima și Sabrina i-a considerat sinceri pe Vlad și Cătălina și au considerat cuplu fals pe Mihai și Hatice

Vlad și Cătălina au vrut să-i premieze pe Dima și Sabrina și cuplu fals pe Dani și Daiana

Doamna Loredana a vrut să-i nominalizeze pe Dima și Sabrina și nesincer Andrei și Simona

Doamna Ana a zis că sinceri au fost Dani și Daiana pentru cursă pe Dima și Sabrina

Doamna Eleonora a zis că sinceri au fost Andrei și Simona, iar nesinceri Dima și Sabrina

Doamna Livia i-a premiat pe Mihai și Hatice, iar pentru eliminare i-a votat pe Andrei și Simona

Concurenții singuri din casa Mireasa au votat ca fiind cel mai sincer cuplu Simona și Andrei și să trimită în cursa de eliminare pe Mihai și Hatice.

„Avem 2 cupluri câștigătoare: Sabrina și Dima și Andrei și Simona. Egalitate. Uși deschise pentru voi”, a anunțat Simona Gherghe.

„Iar cei care pleacă în cursa de eliminare sunt: Andrei și Simona și Sabrina și Dima . Paradoxul casa Mireasa”, a mai spus prezentatoarea Mireasa.

Simona-Andrei și Sabrina- Dima intră la cursa de eliminare până în gala de vineri, 19 mai. Cursa e disponibilă pe Aplicația Antena 1.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 9 mai 2023. Simona, întrebată dacă Andrei este un sprijin moral pentru ea, deși îl respinge când e nerv... Mireasa, sezon 7. Mihai, reacție furibundă după ce a fost numit „ipocrit”: „M-am săturat să văd fețele astea josnice”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x