Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Antonio le-a analizat pe fetele cu care a interacționat. Ce spune despre Giulia: „Credeți că suferă după mine?”

În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii de pe 8 mai 2023 Antonio a vorbit despre comportamentul său în casa Mireasa. Băiatul a ținut să preceize că nu consideră că Giulia suferă după el în afara competiției.

Colaj cu Antonio, Mihai, Irina, Anemona și Giuia Galerie
Antonio a făcut o analiză a fetelor cu care a interacționat în casa Mireasa | Antena 1

În casa Mireasa Antonio făcea o analiză a fetelor cu care a interacționat în ultimul timp:

„Irina psihologic vorbind forță! Maria s-a mai îngrășat, m-am uitat de la spate, e ce trebuie, Anemona are un tupeu, m-a mușcat, m-a strâns. Giulia… când ies de aici…vedem, dar la Oradea trebuie să ajung. Eu sunt sincer. Nu știu ce vreau”, le-a povestit Antonio băieților.

La un moment dat, Antonio a amintit de momentul în care Mihai a fost deranjat de faptul că Maria, în încercarea de a-l mușca pe fostul iubit de spate, i-a murdărit de fond de ten tricoul pe care i l-a împrumutat.

Citește și: Mireasa sezon 7, 8 mai 2023. Antonio și Anemona au dansat împreună la petrecere. Cum au reacționat concurenții

Antonio a crezut că Mihai s-a supărat pe el

„Eu credeam că te-ai supărat pe mine că am vorbit cu Maria”, i-a spus Antonio lui Mihai.

„Cum să mă supăr că vorbești cu Maria? Tu faci ce simți! Eu ți-am zis doar să nu-mi murdărești de fond de ten. Ce a putut să creadă băiatul ăsta! Zice lumea că am luat-o razna”, a spus Mihai.

În emisia live Antonio a fost întrebat despre ce crede că ar spune Giulia în legătură cu apropierile sale de fetele singure din casa Mireasa:

„Credeți că Giulia acum suferă după mine? Nu cred! Dacă să fie o perioadă mai lungă, eu n-am nicio pretenție de la ea să mă aștepte pe mine și eu să stau singur în casă până ies, a spus Antonio la Antena Stars.

Citește și: Mireasa sezon 7. Discuția aprinsă pe care Iuliana și Roberto au avut-o cu o seară înainte de eliminare. Ce și-au reproșat cei doi

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Declarațiile de dragoste pe care Raluca și Alex de la Mireasa și le-au făcut pe internet, de când tânăra a plecat din ța... Simona Gherghe și-a sărbătorit băiețelul într-un mare fel! Ce mesaj emoționant i-a scris și cum „l-a alintat” pe micuț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x