Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce mai fac Simona și Andrei. Unde locuiesc și cu ce se ocupă: „Urmează să facem schimbări în viața noastră”

Simona și Andrei formează unul dintre cuplurile căsătorite ale sezonului 7 Mireasa. Recent, cei doi s-au pozat împreună, spre încântarea celor care îi urmăresc.

Colaj cu Simona și Andrei Galerie
Simona și Andrei de la Mireasa au povestit că s-au mutat recent în București, iar tânărul și-a găsit un nou loc de muncă | Antena 1

Simona și Andrei publică destul de rar imagini în onliane, tocmai de aceea cea mai recentă apariție a lor i-a încântat pe cei care i-au susținut în cadrul sezonului 7 Mireasa.

Citește și: Cum a surprins-o Andrei pe Simona de la Mireasa, de curând. Fosta concurentă a împărtășit totul cu fanii

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce mai fac Simona și Andrei din sezonul 7 Mireasa. Unde locuiesc și cu ce se ocupă în prezent

De curând, Simona și Andrei au fost în platoul Mireasa, Capriciile Iubirii, unde au anunțat că s-au mutat în București, iar tânărul a spus că lucrează într-un nou domeniu. Pe lângă evenimentlee unde participă cu barul său mobil, soțul Simonei s-a angajat ca mecanic auto.

„Ne-am mutat de curând într-un apartament în București. Urmează să facem schimbări în viața noastră. Facem schimbări în casă și ne ocupăm de noi”, a spus Simona Macovei.

„Și eu lucrez. M-am angajat în București ca mecanic auto. Dar am și evenimente ca barman”, a spus și Andrei Macovei la Antena Stars.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Simona și Andrei, apariție ravisantă la un eveniment, alături de părinții băiatului. Cum au arătat

Cum a început povestea de dragoste dintre Simona și Andrei de la Mireasa sezonul 7. „Urmează să facem schimbări în viața noastră”

Andrei a intrat în casa Mireasa încă de la începutul sezonului 7. Primul date l-a avut cu Irina, însă lucrurile între ei nu au funcționat. După intrarea în competiție a Simonei, pe 27 ianuarie 2023, fata a avut dreptul de a invita un băiat la date, iar acela a fost Andrei. De atunci cei doi au intrat într-o cunoaștere.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Simona și Andrei Macovei, în cea mai romantică ipostază de până acum. Cum au fost fotografiați foștii concurenți

Cunoașterea lor nu a avut tocmai un parcurs lin, fata fiind foarte dură și reticentă la început. Un moment marcant în cunoașterea lor a fost acela în care Simona a răbufnit când Andrei a numit-o „abătută de soartă”. Atunci concurenta i-a interzis băiatului să o atingă și i-a sugerat să-i dea lecții de limba română, gesturi regretatate de fată ulterior.

Până să-și dea seama unde a greșit, fata a fost criticată de familia lui Andrei, iar fratele acestuia i-a sugerat concurentului să pună punct cunoașterii cu Simona.

După acele momente tensionate, fata a mărturisit că știe că a greșit și a început să-și schimbe atitudinea și să-și domolească reacțiile acide față de Andrei.

Citește și: Simona și Andrei de la Mireasa au sărbătorit 5 luni de relație într-un mare fel. Postarea cu care au emoționat pe toată lumea

Andrei și Simona au declarat că formează un cuplu pe 10 martie. după ce s-au sărutat în jacuzzi.

Un task al întrebărilor incomode a deranjat-o foarte mult pe Simona. Concurenții care erau singuri la acel moment, în frunte cu Irina, au întrebat-o pe fată cum se simte în relația de tip mamă-copil. Simona a fost foarte supărată și a negat că ar exista un roport de subordonare între ea și partenerul ei.

Andrei a fost cel care a spus primul „Te iubesc”, însă Simona nu a știut inițial să definească „sentimentele frumoase” pe care le simțea pentru Andrei.

În luna mai cuplul Simona-Andrei a intrat la cursa de eliminare cu Dima-Sabrina. Inițial, ambele cupluri au spus că-și doresc eliminarea, însă Simona și Andrei s-au răzgândit rapid și le-au cerut telespectatorilor Mireasa să le mai permită să se bucure de experiența din competiție, ceea ce s-a și întâmplat.

După un parcurs în casa Mireasa în care Simona și Andrei s-au descoperit reciproc și și-au adaptat comportamentul și atitudinea ajungând să se înțeleagă și să se echilibreze, cei doi s-au logodit. Pepe a venit în casa Mireasa și a cântat melodii de dragoste, iar Andrei și-a făcut curaj și și-a cerut iubita în căsătorie. Alături de doritul „Da”, Simona i-a spus lui Andrei și primul „Te iubesc”.

Simona și Andrei au decis să se căsătorească în finala sezonului 7 Mireasa.

Ce mai fac Hatice și Mihai de la Mireasa și cum au apărut în mediul online. Declarația de dragoste pe care el i-a făcut-... Anunțul important pe care Ioana, câștigătoarea Mireasa sezonul 8, l-a făcut de curând în online. Ce carieră și-a ales...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x