Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Daiana și Dani au primit o scrisoare de la susținători. Ce sfaturi au avut pentru fată: „Să cugete puțin”

Dani a primit o scrisoare de la susținători. În emisia de pe 25 aprilie 2023 de Mireasa: Capriciile Iubrii s-a discutat despre sfaturile primite de Daiana în scrisoare. Doamna Loredana a fost de acord cu textul.

Colaj cu Daiana și Dani Galerie
Dnai a primit o scrisoare de la fanii Mireasa | Antena 1

Susținătorii au spus că ar dori ca Daiana să fie mai implicată și să gătescă. „Dani, tu ți-ai dat seama de ce ești acolo, iar Daiana e o norocoasă. Mama ta vede altfel, Daiana înțelege diferit. Ne-am bucura dacă mama ta ar avea încredere în tine, iar Daiana ar trebui să arată mai mult că este pregătită de căsnicie.

Atunci când iubești ai grijă de omul de lângă tine. Îți pasă dacă cel de lângă tine se simte bine, sau dacă a mâncat. E impoartant să vedem din partea ei mai multă grijă pentru tine, să te susțină și să nu facă front comun cu mama ta”, sunt câteva dintre cuvintele trimise de susținătorii cuplului Daiana - Dani.

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 aprilie 2023. Daiana a vorbit „codat” cu Dani despre topuri și despre doamna Loredana. Ce a spus fata

„Mi-ar plăcea să o văd că face și ea mâncare pentru tine”. După scrisoarea primită de la susținători, doamna Loredana a venit cu sfaturi pentru Dani și Daiana

Imediat după ce a citit scrisoarea, doamna Loredana se arăta doritoare ca viitoarea noră să gătească pentru Dani, însă tânărul a spus că el nu-și dorește acest lucru.

„Mi-ar plăcea să o văd că face și ea pentru tine chestii, mâncare”, i-a spus doamna Loredana lui Dani.

„Păi face. Dacă noi ne-am apuca să facem mâncare n-am fi noi, pentru că noi nu facem. Când o să fim noi doi acasă, o să facem. Dacă altora le place să gătească, să gătească. Nu ne prefacem. Dacă m-aș apuca acum să gătesc și aș zice că-mi place să gătesc, aș minți. Dacă mie îmi place așa de ea, de ce să o pun să gătească”, a spus Dani.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Ce a spus Daiana despre gestul de a o îmbrățișa pe Irina, în contextul conflictului cu doamna Loredana

Întrebată dacă este strategă pentru că își dorește ca Dani și Daiana să câștige marele premiu, doamna Loredana a spus că nu este vorba despre premiu, ci își dorește ca cei doi să se pregătească pentur o căsnicie:

„Da, o să iau premiul acasă și o să-l cheltui”, a răspuns ironic doamna Loredana. „Nu e vorba despre premiu. Noi am vrea să plecăm toți trei!”, a continuat mama lui Dani.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 25 aprilie 2023. Maria, în lacrimi după vizita mamei sale: „Mai bine nu ar fi venit”... Mireasa sezon 7, 26 aprilie 2023. Cătălina, în lacrimi după conflictul despre creveți: „Nu mai pot să trăiesc cu atâta r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x