Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Iuliana și Roberto, scurt dialog. Ce și-au spus cei doi concurenți la prima lor interacțiune mai lungă

La finalul emisiunii, Iuliana a fost îmbrățișată de mame și restul concurenților au venit să o cunoască pe noua concurentă. În timp ce doamna Ana îi prezenta casa Mireasa, Roberto a venit aproape de Iuliana și a întrebat-o dacă îi place puiul cu ciuperci.

iuliana, roberto si doamna ana de la mireasa sezon 7 Galerie
La finalul emisiunii, Iuliana a fost îmbrățișată de mame și restul concurenților au venit să o cunoască pe noua concurentă. În timp ce doamna Ana îi prezenta casa Mireasa, Roberto a venit aproape de Iuliana și a întrebat-o dacă îi place puiul cu ciuperci. | Antena 1

”Gătit de tine? Aaa, îți dai seama că o să-mi placă.”, i-a răspuns fata. ”Aaa, am înțeles”, a venit replica lui Roberto. După scurta discuție, el a rămas pe loc ș s-a uitat după Iuliana, care urca scările cu doamna Ana.

Citește și: Mireasa sezon 7, 4 aprilie 2023. Cine e Iuliana și cum arată noua concurentă. Spune că a venit să se căsătorească

Iuliana, detalii despre bărbații cu care a avut interacțiuni în trecut

Întrebată cum îi plac băieții, Iuliana a răspuns: ”Exact la mijloc. Să nu fie nici foarte reci, nici foarte lipicioși. În trecutul meu, pot să spun că unii dintre băieții cu care am vorbit au fost mai distanți, dar în același timp, în momentul în care ori se distanțează de mine sau se apropie prea prea tare de mine mă îndepărtez eu instant.

Este un mecanism de apărare pentru mine. Pun punctul pe i, nu am avut rețineri în ceea ce privește starea mea, ceea ce simt, ceea ce gândesc. Nu aștept să-și dea el seama pentru că suntem oameni și putem interpreta în feluri diferite.”

Iuliana a fost întrebată și dacă se consideră capabilă să crească copilul altcuiva: ”Da, copilul nu are nicio vină. Copilul este un suflet bun, iar Dumnezeu l-a dat cu o anumită rânduială.”

Ea a mai spus că ar încerca să ignore dacă femeia, cu care posibilul partener ar avea un copil, ar încerca să-i facă viața un iad.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Andreea de la Mireasa sezon 2 și Radu din sezonul 3, portret înduioșător de familie. Cât a crescut fetița lor, Eden Mari... Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, apariție surprinzătoare cu burtica de graviduță. Cum s-a fotografiat tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x