Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Maria, imaginile cu Amir pe care toți le așteptau. Cum și-a fotografiat fiul: „Micuțul meu”

Maria din sezonul 7 Mireasa a publicat imagini cu fiul ei. Fotografiile vin după ce mulți dintre fanii Mireasa s-au întrebat ce se întâmplă cu Amir.

Colaj cu Maria și Antonio Galerie
Maria a publicat fotografii cu Amir | Antena 1 & Instagram

Susținătorii Mariei și ai lui Antonio din sezonul 7 Mireasa s-au bucurat să vadă imagini cu fiul tinerei. Fotografiile au fost publicate după ce mulți dintre fanii Mireasa s-au întrebat ce mai face Amir.

Cum l-a surprins Maria pe Amir: „Micuțul meu”

Maria este discretă în privința lui Amir. Fosta concurentă a sezonului 7 Mireasa a răspuns totuși multitudinii de mesaje despre fiul ei, publicând două fotografii.

În una dintre imagini Amir apare mergând pe stradă. „Micuțul meu”, a scris Maria în dreptul imaginilor.

Citește și: Ce planuri au Maria și Antonio. Unde locuiesc foștii câștigători Mireasa în prezent. Ce a spus tânăra despre Amir, fiul ei

În a doua imagine, Amir apare într-o sală de antrenamente, alături de alți copii, semn că micuțul calcă pe urmele tatălui vitreg care practică MMA.

Citește și: Conflict de proporții între doi foști concurenți Mireasa. Antonio și Marius și-au spus vorbe grele și s-au provocat la luptă

Foștii câștigători ai sezonului 7 Mireasa se află în prezent în Constanța, orașul natal al tânărului.

„Hei, momentan suntem la Constanța. Umează să ne întoarcem în UK luna viitoare”, a transmis soția lui Antonio în mediul online.

Întrebată ce mai face Amir, Maria a publicat o fotografie cu manualul micuțului, dând de înțeles că a făcut lecții cu el.

„Suntem foarte bine”, a răspuns Maria la întrebarea „Ce mai face Amir?”.

Recent, Maria a anunțat că vrea să se reprofileze din punct de vedere profesional.

„Începând cu anul 2024 doresc să shimb ceva și să mă reprofilez, astfel schimbându-mi job-ul. Așadar... dacă aveți cunoștințe în următoarele domenii... îmi puteți recomanda, vă rog, o școală, sau pe cineva care oferă cursuri de micropigmentare? Și o școală pentru cursuri de tehnician unghii, care are disponibilitate în următoarea perioadă în București”, a transmis Maria pe rețelele sociale.

Maria şi Antonio sunt câştigătorii celui de-al şaptelea sezon Mireasa

Maria și Antonio sunt câștigătorii sezonului 7 Mireasa. Cei doi au spus „DA” în fața primarului, în Finala Mireasa de pe 10 iulie 2023.

Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante înainte să semneze certificatul de căsătorie.

„N-am să-ți promit pentru totdeauna, însă îmi doresc să te iubesc cât ne permite viața”, a spus Maria.

„Când am fost în cele mai urâte ipostaze tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața”, a spus Antonio.

Maria și Antonio au intrat în competiția Mireasa pe data de 8 martie 2023, cu 2 luni mai târziu față de debutul sezonului 7. Intrarea lor în același timp în casă i-a făcut să se apropie.

Maria și Antonio s-au declarat pentru prima dată un cuplu pe 6 aprilie, după ce s-au sărutat pe canapea. Cei doi erau de câteva zile în tatonări, însă spuneau că și-ar dori să se sărute în ploaie, dar nu au mai așteptat acest fenomen meteo. Lucrurile nu au mers bine între ei. Irina, prietena amândurora atunci, era permanent prezentă în discuțiile lor de cuplu, iar în emisiune s-a pus problema unei atracții venite din partea Irinei pentru Antonio, lucru negat de toți cei trei implicați. O conversație între Zain și Maria l-a făcut pe Antonio să critice dubla măsură și să aducă în discuție despărțirea de iubită. Separarea s-a produs pe 14 aprilie când Antonio concluziona: „Dacă tu ceri ceva și nu poți să oferi, atunci avem o problemă! Acțiunile fiecăruia vor vorbi în continuare”.

Când casa Mireasa s-a împărțit în două pentru o săptămână: casa cuplurilor și casa celor singuri a fost momentul în care Maria și Antonio au ales să se apropie unul de celălalt din nou. Fata, care a mărturisit că la începutul parcursului ei în competiție nu reușea să se simtă în largul ei din cauza camerelor, i-a permis lui Antonio să o cunoască mai bine, iar la finalul lunii mai cei doi s-au sărutat în ploaie.

Cererea în căsătorie a fost una spontană, în lanul de lavandă. Băiatul s-a așezat în genunchi în fața Mariei și i-a oferit un inel improvizat, confecționat din lavandă, iar fetei nu i-a venit să creadă.

După momentele grele pe care le-au traversat împreună, Maria și Antonio au decis să se căsătorească în Finala sezonului 7 Mireasa.

Ce mai fac câștigătorii Mireasa sezonul 8. Declarația de dragoste pe care Ioana i-a făcut-o lui Marius pe internet. Cum ... Mireasa sezonul 9. De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii. Anunțul făcut de Simona Gherghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x