Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Reacția mamei lui Hatice după ce a aflat cu ce se ocupa Mihai. Ce părere are despre modul în care făcea bani

Mihai a dezvăluit că a primit bani de la diverse femei, cu care avea și relații intime. Mama lui Hatice a reacționat. Iată ce a avut de spus.

hatice si mihai de la mireasa sezon 7 Galerie
Mihai a dezvăluit că a primit bani de la diverse femei, cu care avea și relații intime. Mama lui Hatice a reacționat. Iată ce a avut de spus. | Antena 1

Mihai și Hatice s-au certat după ce fata a găsit o conversație cu fosta iubită. Acesta îi spunea, cu doar o zi înainte să intre la Mireasa, că o iubește și că face asta pentru ei.

Mai târziu, el îi explica iubitei sale faptul că aceasta era una dintre femeile care îl susțineau financiar. În schimb, el se purta ca un iubit, asta incluzând și relațiile intime.

”Aveam 2-3 fete care mă susțineau cu bani. Ele aveau nevoie de mine, să fiu lângă ele, să le înțeleg. Aveam relații intime cu ele, dar nimic de cuplu serios. Nu ceream bani, ele îmi ofereau pentru că simțeau că sunt supărat și aveam nevoie. (...) Nu aș mai face asta în viața mea. Am avut niște stări.”, a explicat Mihai, susținând că nu era escortă sau gigolo.

Citește și: Mireasa sezon 7. De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii și cine i-a ținut locul

În emisiunea de joi, 15 iunie 2023, Mihai a subliniat faptul că una dintre femei era cu 14 ani mai mare decât el. Când a început să fie plătit pentru diverse servicii, printre care și relații sexuale, avea 22-23 de ani, a mai spus el.

”E vorba că mă condamn pe mine. Nici bine n-a fost, nici fericit n-am fost. Totul a fost pentru bani. M-am lăsat și călcat în picioare, batjocorit. Am avut și momente în care am vrut să mă omor”, a povestit Mihai pe terasă, unde era cu Andrei și Dani.

Reacția mamei lui Hatice după ce a aflat cu ce se ocupa Mihai. Ce părere are despre modul în care făcea bani

Doamna Raisa, mama lui Hatice, a intervenit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii pentru a discuta despre dezvăluirile despre trecutul lui Mihai.

”Mihăiță, mă auzi? Bună. Eu ce să zic, am auzit multe, noi trebuie să stăm lângă copii când greșesc. Dacă știi că o iubești pe fata mea, poți să te bazezi pe mine și pe familia mea. Dacă știi că nu o iubești, poți să o lași în pace în momentul de față.”, i-a zis doamna Raisa lui Mihai.

Băiatul a zis că nu ar lăsa-o niciodată. Mama lui Hatice a continuat: ”Asta este, dacă nu le dăm noi un sprijin, un sfat bun, cine le dă? Lumea numai știe să critice. (...) Eu nu pot să-l condamn pe băiatul ăsta fiindcă statul ne-a adus în așa hal tineretul, în ziua de azi nu mai ai nicio garanție. Deci eu sunt cu mama mea în Anglia, are 77 de ani și muncește și acum pentru că în țară are o pensie de 14 milioane, plătește doar gazul, lumina, apă, mă rog, și de mâncare nu trebuie să mai mâncăm. Eu îl înțeleg și pe Mihai și pe copiii care sunt în situația asta. Nu o fac de plăcere sau mă rog. Eu nu pot să-i zic că a făcut bine. (...) S-a văzut cum se comportă Mihai cu Hatice și cum este Hatice. Deci mie mi-a plăcut asta. Dacă ei se iubesc, că iau premiul, că nu iau premiul, nu e nicio problemă. Acasă are unde să vină. Noi suntem niște oameni simpli, nu suntem bogați, dar o mână de ajutor le putem da oricând.”

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. Simona, surprinsă de ce a găsit în telefonul lui Andrei: ”Mă pui pe gânduri”

Întrebată dacă Mihai a venit la Mireasa pentru premiu, doamna Raisa a zis că nu crede acest lucru.

”Am vorbit și cu mama lui Mihai. Îmi pare rău și pentru dânsa, că suferă și ea cum suferă orice mamă. Nu ne pare bine, dar ce să facem. Nu cred că Mihai este pentru un premiu. Prima oară când a jignit-o pe fata mea, l-am văzut foarte îngâmfat, dar după s-a schimbat.”, a zis doamna Raisa, mama lui Hatice.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. Simona, surprinsă de ce a găsit în telefonul lui Andrei: ”Mă pui pe gânduri”... Mireasa sezon 7. De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii și cine i-a ținut locul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x