Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Băieții și-au ales costumele pentru nuntă. Cum arată viitorii miri

În emisa live de Mireasa de pe 18 decembrie 2023 fanii emisiunii i-au văzut pe băieți la proba costumelor de mire.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Băieții din sezonul 8 Mireasa și-au ales costumele pentru nuntă | Antena 1

Daniel, Marius, Robert, Liviu și Sergiu și-au ales costumele pe care le vor purta în finala sezonului 8 Mireasa. Tinerii au proba emoționați costumele dorite, dar au făcut și glume pentru a destinde atmosfera. Așadar, tinerii s-au simțit ca niște prieteni care se însoară în aceeași perioadă și care au mers împruenă să-și aleagă costumele. Unii au dorit să aibă un costum clasic, în timp c ealții și-au dorit ceva îndrăzneț.

În timpul difuzării imaginilor cu băieții în costume doar mamele și tinerii se aflau în platou. Fetele nu și-au văzut viitorii soți în costumele pe care e vor purta în finală.

Mamele au fost foarte încântate să-și vadă copiii atât de eleganți de frumoși.

Citește și: Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Ce au făcut fetele la petrecera burlăcițelor. Liviu s-a schimbat la față când a privit

Ce costume de mire au ales băieții din sezonul 8 Mireasa

Daniel a dorit să probeze un costum negru:

„M-aș vedea într-un full black. Să pun și doamna în evidență mai bine. Un entuziasm deosbit. Să văd, să aleg”, a spus Daniel.

Marius a dorit un sacou alb:

„Mă simt foarte fericit”, a spus Marius după ce și-a ales costumul de mire.

Robert și-a dorit un costum alb cu cămașă neagră:

„Nu-mi imaginam că o să ajung la momentul ăsta în casa Mireasa”, a spus Robert la proba costumelor de mire.

Tot pentru un sacou negru a optat și Liviu.

„Trebuie să adopt un ton mai serios. Am ales negru”, a spus logodnicul Bogdanei, care inițial voia o culoae mai țipătoare, dar a decis să meargă pe clasic.

Sergiu a cerut ceva mai îndrăzneț și a primit un sacou verde smarald.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 18 decembrie 2023. Cum s-au distrat băieții la petrecera burlacilor. Sabrina, fosta concurentă, a cântat

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Ce rochii de mireasă și-au ales fetele logodite. Imagini superbe cu concurentele... Mireasa sezon 8, 19 decembrie 2023. Ce s-a întâmplat cu Liviu și Bogdana după difuzarea imaginilor de la petrecerea burl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x