Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Ce au făcut fetele la petrecera burlăcițelor. Liviu s-a schimbat la față când a privit

Fetele din sezonul 8 Mireasa au participat la petrecerea burlăciuțelor. Ca de obicei, trupa Flamingo Boys și-a făcut apariția.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Fetele din sezonul 8 Mireasa au participat la petrecerea burlăciuțelor. | Antena 1

Petrecerea a început cu melodiile cântate de Emanuel. Ulterior, trupa Flamingo Boys și-a făcut apariția. Bărbații au dansat alături de concurentele sezonului 8. De asemenea, cei de la Flamingo Boys au invitat fete care să stea pe scaun și să se bucure de dansul lor, însă unele dintre fete nu au primit cu bucurie această invitație.

Ioana și-a pus mâinile la ochi și a fost reticentă la atingerile unui dansator. La un moemnt dat, Ioana s-a ridicat de pe scaun: „Zici că e speriată de bombe”, a spus Daria.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 18 decembrie 2023. Cum s-au distrat băieții la petrecera burlacilor. Sabrina, fosta concurentă, a cântat

Liviu s-a schimbat la față când a văzut imaginile de la petrecerea burlăcițelor din sezonul 8 Mireasa

Ulterior, Daria și Bogdana au fost cele invitate să stea pe scaune. Liviu s-a schimbat la față când a privit imaginile difuzate în emisia Mireasa de pe 18 decembrie 2023.

Bogdana a spus că nu și-ar fi dorit să facă parte din moment.

„Eu m-am ridicat de două ori de pe scaun. Erau niște dansuri prea apropiate și nici mie nu-mi plac”, a spus Bogdana.

„Nu-mi place să văd genul ăsta de imagini. Ele fiind fete, mai vulnerabile și mai rușinoase, nu i-au împins. Nu am zis că a fost ceva exagerat, dar nu-mi place mie să văd asta. Nu sunt gelos”, a spus Liviu.

„Nu ne-a obligat nimeni să facem nimic, Bogdana. Așa o dai!”, i-a spus Bia Bogdanei.

Simona Gherghe i-a amintit Bogdanei despre pozele sexy pe care le-a realizat când a intrat în competiția Mireasa, spunându-i că i se pare că are o atitudine exagerată acum.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Adrian și Daria cred că două cupluri se căsătoresc cu gândul la Marele Premiu. Despre cine e vorba

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Mireasa sezonul 8, 18 decembrie 2023. Cum s-au distrat băieții la petrecera burlacilor. Sabrina, fosta concurentă, a cân... Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Ce rochii de mireasă și-au ales fetele logodite. Imagini superbe cu concurentele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x