Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Ce rochii de mireasă și-au ales fetele logodite. Imagini superbe cu concurentele

Fetele logodite din sezonul 8 Mireasa au probat rochiile de mireasă pe care le vor purta în finală. Tinerele au fost foarte emoționate.

Colaj cu fetele din sezonul 8 Mireasa Galerie
Fetele din sezonul 8 Mireasa și-au ales rochiile de mireasă | Antena 1

Madi, Ana, Bia, Ioana și Bogdana și-au ales rochiile de mireasă pe care le vor purta pe 22 decembrie 2023. Fiecare fată a probat câte două rochii.

Fanii Mireasa au putut vedea ce rochii de mireasă și-au ales concurentele logodite ale sezonului 8. Înainte de difuzarea imaginilor băieții au ieșit din platou. Doar fetele și mamele au privit imaginile cu rochiile de mireasă.

Citește și: Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Ce au făcut fetele la petrecera burlăcițelor. Liviu s-a schimbat la față când a privit

Ce rochii de mireasă și-au ales concurentele sezonului 8 Mireasa

Prima care a probat rochia de mireasă a fost Madi.

„Am fost foarte emoționat. E prima oară când îmbrac o rochie de mireasă. Sper ca Sergiu să nu leșine”, a spus fata.

Ana a probat o rochie tip sirenă și una cu puf, iar fetele au spus că domnul Alexe va fi foarte emoționat

Ioana a probat și ea două modele foarte diferite și s-a decis cu greu asupra uneia. Logodnica lui Marius a fost foarte emoționată în timpul probei.

Bogdana și-a dorit ceva simplu și delicat: „Cred că o să-i placă foarte mult lui Liviu ce am ales”, a spus fata.

Bia și-a dorit o rochie de mireasă de prințesă: „Știam că în momentul în care o să o port o să știu că aceea este rochia”.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 18 decembrie 2023. Cum s-au distrat băieții la petrecera burlacilor. Sabrina, fosta concurentă, a cântat

Cele cinci cupluri finaliste care au depus actele de căsătorie și care vor ajunge în fața primarului în finala de pe 22 decembrie 2023 sunt:

Ana și Daniel

Bia și Robert

Bogdana și Liviu

Ioana și Marius

Madi și Sergiu

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Ce au făcut fetele la petrecera burlăcițelor. Liviu s-a schimbat la față când a priv... Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Băieții și-au ales costumele pentru nuntă. Cum arată viitorii miri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x