Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Robert a vorbit cu sora lui. Doamna Anina a refuzat dialogul cu fiica ei

Sora lui Robert a ținut să vorbească cu fratele său, în urma conflictelor dintre el și Bia cu doamna Anina. În emisia live de Mireasa de pe 7 decembrie 2023 a existat un schimb dur de replici între băiat și mama lui.

colaj cu Robert, Bia și doamna Anina Galerie
Robert a vorbit cu sora lui despre conflictul cu doamna Anina | Antena 1

„Lasă-i că acum sunt tari și mari! Nu-mi plac nici țățismele ei! Eu trebuie să-mi mențin poziția! Mi se pare un tupeu fantastic să ai asemenea pretenții!”, a spus doamna Anina despre Robert.

În emisia live de Mireasa de pe 7 decembrie 2023 Robert i-a spus vorbe dure mamei sale.

Citește și: Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au certat după task-ul telefoanelor: „Am senzația că mă minți”

Robert, vorbe dure la adresa mamei sale în live a Mireasa

„Înainte de a veni în emisiune am stat cu părinții, dar am vrut să mă mut să scap de scandaluri cu mama mea. Nu ești recepitivă absolut deloc și nuRobert a vorbit cu sora lui. Doamna Anina a refuzat dialogul cu fiica ei Aberezi acum! Tu dai din casă și îmi spui mie să nu dau din casă! Pentru mine e 0 barat”, a spus Robert.

Cristina, sora lui Robert, a cerut să discute cu mama și fratele ei, însă doamna Anina a refuzat dialogul cu fata ei: „Vă rog să-i transmiteți Cristinei că-i mulțumesc pentru inițiativă. Nu sunt curioasă d enimic, discutăm peste 2 săptămâni acasă”, a spus doamna Anina.

Cristina i-a spus lui Robert că acel contract prenupțial trebuie să fie semnat din respect pentru munca părinților. De asemenea, Cristina a spus că și-ar fi dorit să-i transmită mamei ei că trebuie să aibă grijă la ce cuvinte rostește în Postul Crăciunului și că „nu este normal să urezi cuiva drum bun în Iad”.

„M-a liniștit opinia familiei mele. Dacă e treabă de contract prenupțial ăla se face”, a spus Robert.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Marius a vrut să iasă din live după discuții tensionate cu Bia și Daria. Iubitul Ioanei, reacție furibundă

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au certat după task-ul telefoanelor: „Am senzația că mă minți”... Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Cine merge la notar să semneze contractul prenupțial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii Vineri, 26.07.2024, 09:11
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x