Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 8 noiembrie 2023. Robert și doamna Anina au avut o discuție despre Bia. La ce concluzie au ajuns

Robert a discutat față în față cu maa sa. În lumina ultimelor evenimente din casa Mireasa, mama băiatului a concluzionat că nu poate avea o relație bună cu Bia și așteaptă să vadă cumvor decurge lucrurile între fiu și fată afară, până la anul pe vremea aceasta. Până atunci, doamna Anina își invită băiatul să stea în chirie.

Mireasa sezon 8, 8 noiembrie 2023. Robert și doamna Anina au avut o discuție despre Bia. La ce concluzie au ajuns Galerie
Robert și doamna Anina au avut o discuție despre Bia | Antena 1

Doamna Anina nu vrea să-i ofere bunuri materiale fiului său, până nu se va convinge de faptul că Bia este potrivită pentru el:

„Nici nu vreau să aud de ea! S-a terminat! În munca mea și a lui taică-tu trebuie să vină o fată iubitoare, liniștită, serioasă, care ne respectă cât de cât. Nu așa ceva care ori are toane, ori face tertipuri să scape de mine. Vă căutați chirie, noi n-avem nicio legătură cu apartamentul. Dacă merge bine relația voastră, vorbim la anul pe vremea asta. Eu n-am ajuns la pregătirea și la realizările mele să fiu umilită pe post. Pentru ce? Pentru prostiile ei? Te rog foarte mult, Robert! Nu spera!”, i-a spus doamna Anina fiului ei.

Ce au discutat Robert și doamna Anina în casa Mireasa

„Tu pe scurt îmi zici că ea mă duce cu zăhărelul”, i-a spus Robert mamei sale.

„Fata asta nu mă vede pe mine nicicum. Ea e înnebunită supă tiparul Mirela și tiparul Daria. Să văd un minim de respect”, a spus doamna Anina.

„Ție trebuie să-ți placă obligatoriu fata să mă ajuți. Pe mine nu m-a deranjat că mi-ai zis că stau în chirie. E egal cu 0. A fost un fel de amenințare deghizată frumos. Pe mine m-a deranjat că de la discuții micuțe ai tras concluzii radicale. Mama ta când te iubește vrea să te vadă pe tine fericit”, a spus Robert.

„În Occident așa se practică. Să-și vadă fiecare de-ale lui. Ne putem construi o relație sănătoasă, fără interese”, a spus doamna Anina în emisia live de Mireasa de pe 8 noiembrie 2023.

„Nu o să stăm în locuința dumneavoastră! Nu vă faceți probleme! Nu vin să vă iau nimic!”, a spus Bia în emisia live de Mireasa.

Robert a concluzionat că el este bine atât cu mama cât și cu iubita, dar în prezent între ele nu poate exista o relație.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 6. Ce anunț a făcut Gabriela despre contul său de Instagram. Tânăra a transmis un mesaj pentru toți susț... Mireasa sezon 8, 8 noiembrie 2023. Mama lui Sergiu și-a sfătuit fiul să oprească relația cu Madi: „Se gândește la trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x