Antena Căutare

Mireasa sezonul 6. Ce anunț a făcut Gabriela despre contul său de Instagram. Tânăra a transmis un mesaj pentru toți susținătorii

Gabriela, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, și-a luat prin surprindere susținătorii cu un anunț neașteptat despre contul său de Instagram. Tânăra a transmis un mesaj pentru toți urmăritorii săi.

Colaj cu Gabriela și Valentin din sezonul 6 Mireasa, în ipostaze diferite Galerie
Gabriela, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, și-a luat prin surprindere susținătorii cu un anunț neașteptat despre contul său de Instagram | Antena 1

Gabriela, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei de când a devenit mamă. Aceasta se bucură din plin de fiecare moment petrecut alături de micuțul său, iar drept dovadă stau postările din mediul online.

Chiar dacă a preferat să stea cât mai departe de ochii curioșilor pe întreaga perioadă a sarcinii, tânăra s-a decis să fie mai activă pe contul de Instagram odată cu venirea pe lume a fiului său și al fostului soț, Valentin.

La finalul lunii octombrie 2023, Gabriela își anunța susținătorii că și-a botezat băiețelul. Fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa nu a publicat imagini cu micuțul până în ziua cea mare, când a hotărât să-l creștineze.

Citește și: De ce nu poartă verigheta Gabriela Cristea, deși este căsătorită cu Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a explicat motivul

De atunci activitatea tinerei de pe rețelele sociale a devenit mai intensă, începând să își țină la curent urmăritorii cu cele mai speciale evenimente din viața ei. Recent, fosta soție a lui Valentin a transmis un mesaj neașteptat în mediul online, care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Ce s-a întâmplat cu contul de Instagram al Gabrielei din sezonul 6 Mireasa

Așadar, Gabriela a avut probleme cu contul său de Instagram în ultimele zile. Se pare că cineva l-a spart și a trimis mesaje oamenilor din lista ei marți seară, 8 noiembrie 2023. Mai mult, acesta ar fi făcut postări în numele fostei concurente din sezonul 6 Mireasa.

În cele din urmă, tânăra a reușit să își recupereze contul, motiv pentru care a ținut să facă un anunț despre această întâmplare imprevizibilă.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Aron a anunțat că iubita lui este însărcinată: ”Nu vă pot descrie în cuvinte fericirea”

„M-am întors. Am reușit să recuperez contul, îmi cer scuze tuturor celor care au primit tot felul de mesaje, iar postările făcut aseară nu mi-au aparținut”, a ținut să menționeze Gabriela.

De asemenea, fosta soția a lui Valentin a publicat și o imagine înduioșătoare cu fiul său. Aceasta s-a pozat în timp ce își bea cafeaua, iar micuțul său era privit cu multă dragoste de o fetiță cu părul blond.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Gabriela este „topită” după băiețelul ei. Micuțul Tudor se lasă surprins în cele mai adorabile ipostaze de către mama lui, care este foarte atentă la tot ce face fiul său.

Ce mesaj a transmis Gabriela din sezonul 6 Mireasa, după botezul fiului său

La scurt timp de la botezul micuț, Gabriela a publicat mai multe imagini cu Tudor, dar a transmis și un mesaj emoționant pentru toți cei care au fost prezenți la discretul eveniment din viața ei.

„Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și tuturor celor care ne-ați transmis gânduri bune! Pare rău dacă nu am răspuns tuturor în parte, dar vreau să știți că apreciez și asemenea vă doresc și vouă! Tot ce este mai bun și mai frumos! Și Tudor vă mulțumește", a spus fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa pe contul de Instagram.

Mireasa, sezon 8. Bia a vorbit cu sora ei, după conflictul cu doamna Anina. Mama lui Robert a părăsit platoul de la Capr... Mireasa sezon 8, 8 noiembrie 2023. Robert și doamna Anina au avut o discuție despre Bia. La ce concluzie au ajuns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x