Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Liviu și Bogdana, replici acide pe live. Tânărul a vorbit despre motivul despărțirii, iar fata a intervenit

Liviu a intrat într-o sesiune live pe Instagram, iar Bogdana i-a lăsat comentarii. Băiatul a vorbit și despre motivul despărțirii.

Liviu și Bogdana Galerie
Liviu și Bogdana, replici acide pe live | Antena 1

Liviu a intrat pe live iar mulți au comentat despre despărțirea dintre el și Bogdana, criticând-o și chiar jignind-o pe fată. Bogdana a intrat și ea pe live-ul fostului partener și văzând comentariile a ripostat, jignindu-i la rândul ei pe cei care i-au adus ei injurii. Au existat și oameni care au fost de partea Bogdanei și au încurajat-o în comentarii, dar și oameni care au făcut-o să răbufnească.

Vorbind despre motivul despărțirii, Liviu a precizat că nu consideră că e unul mai vinovat decât celălalt.

Ce a spus Liviu despre motivul despărțirii de Bogdana

„Din punctul meu de vedere faptul ca nu mai suntem împreună nu e nici vina ei, nici vina mea. Pur si simplu nu ne-am mai înțeles”, a spus Liviu într-un video live pe care el l-a inițiat pe Instagram, în timp ce se afla seara la o terasă.

Articolul continuă după reclamă

Bogdana i-a cerut lu Liviu să nu mai dea explicații despre relația lor. La un moment dat, Ioana, câltigătoarea seoznului 8 Mireasa, i-a cerut prietenei sale să se oprească din a comenta și a folosi cuvinte care nu-i fac cinste.

„Bogdana, tu nu ai ce face și stai aici pe live? Bogdana e cu capul, cum ai stat cu ea? „Zdren... alea poate te-au votat, Bogdano”, sunt câteva dintre comentariile scrise de oameni în live.

Bogdana către Liviu: „Și tu încheie cu explicațiile despre relația asta!”

„Dacă mă votau, nu mă jigneau. Știu eu cine m-a votat! Și tu încheie cu explicațiile despre relația asta! (n.r. i s-a adresat lui Liviu! Vorbiți să nu adormiți. Vedeți-vă, d...u de viețile voastre! Bine că sunteți voi sfinți”, a spus Bogdana, printre alte comentarii cu limbaj licențios.

Bogdana a continuat să lase mesaje cu sbînțeles pe rețelele sociale, după despărțirea de Liviu: „La bărbații adevărați femeia e fericită. La ceilați e puternică” „În ziua de astăzi nu se mai practică iubirea adevărată. Altele sunt mai importante: orgoliul, mândria banii, distracțiile”, a scris Bogdana pe contul ei de Instagram.

Citește și: Ce au postat Bogdana și Ioana din sezonul 8 Mireasa după task-ul cabinei telefonice de acum. Ele au fost finalistele sezonului lor

Cum a început povestea dintre Liviu și Bogdana de la Mireasa sezonul 8

Povestea de iubire dintre Bogdana și Liviu a început cu stângul. După ce au început blind date-urile, Liviu s-a arătat interesat să o cunoască pe Daria.

A curtat-o intens și după câteva întâlniri în live-ul emisiunii, în care s-au ținut de mână, a apărut și primul sărut. Se întâmpla la prima petrecere, doar că lucrurile luau o turnură neașteptată.

După ce o săruta pe Daria, Liviu mergea și făcea același lucru cu Bogdana. Măcinat de remușcări, pentru acesta a urmat câteva ore dificile în care a luat o decizie: vrea să aibă o relație cu Bogdana.

Fata a fost de acord și astfel a început povestea lor de dragoste mult încercată. Mult încercată pentru că la scurt timp, Bogdana era eliminată din casa Mireasa. După ce a stat departe de iubita sa, care a mers și a locuit la familia lui, Liviu a văzut doar două variante: 1. și-a dorit să părăsească competiția și 2. să revină Bogdana.

Citește și: Bogdana de la Mireasa, mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Ce a transmis

A făcut cerere pentru revenirea iubitei sale și publicul a decis să fie din nou unul lângă altul. Curând apărea un nou hop, Liviu era în cursa de eliminare. Din nou, publicul a făcut posibilă continuarea parcursului lor la Mireasa.

Însă acesta nu avea să fie liniștit nici în continuare. Comportamentul deplasat al lui Liviu a adus sancțiuni, el făcând și câteva ședințe de terapie cu domnul psiholog Eduard Puiu.

Ieșirile dure la adresa mamei lui Liviu, atât din partea lui, cât și din partea Bogdanei au adus tensiuni în familia Teodorescu. Bunica a criticat atitudinea și comportamentul lor la adresa doamnei Lucica.

Ciocniri între cei trei au tot existat în timpul lunilor petrecute la Mireasa, însă doamna Lucica nu s-a opus căsătoriei, deși i-a avertizat că ar mai avea nevoie de timp pentru a se cunoaște pentru că ambii sunt vulcanici.

Cu toate acestea, a fost prima care i-a felicitat după logodnă și singura care le-a fost alături la proba costumului de mire, respectiv rochiei de mireasă.

Liviu și Bogdana s-au căsătorit civil în Finala sezonului 8 Mireasa.

Mireasa sezonul 9, 21 iunie 2024. De ce lipsește Simona Gherghe din platou în această ediție. Gabriela Cristea îi ține l... Mireasa sezonul 9, 21 iunie 2024. Doamna Daniela a izbucnit în lacrimi în direct, în platoul emisiunii. Ce a spus despre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare Joi, 27.06.2024, 10:00
Citește și
x